FORSTÅR LITE AV BLACKBURN: Drillo foreslår at Shebby Singh kanskje skal vurdere sin egen jobb, framfor å sparke trenerne hele tida.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
FORSTÅR LITE AV BLACKBURN: Drillo foreslår at Shebby Singh kanskje skal vurdere sin egen jobb, framfor å sparke trenerne hele tida. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpixVis mer

- Den som ansetter trener i klubben kunne jo vurdert å sparke seg sjæl

Drillo om Blackburn-farsen.

(Dagbladet): Manager-farsen i Blackburn vil ingen ende ta. I dag sparket klubben Michael Appleton, mannen som overtok etter Henning Bergs 57 dager lange regime i klubben.

Appleton fikk 67 dager. Blant annet til Blackburns Joshua Kings store overraskelse.

Nå blir altså reservelagstrener Gary Bowyer manager ut sesongen. Blackburns fjerde manager i år. Samtidig ligger klubben farlig nær et nedrykk til League One, det tredje nivået i engelsk fotball.

- Jeg registrerer at det ikke har gått så veldig mye bedre etter at de har sparka trenerne der, konstaterer Drillo ironisk på spørsmål om hva han syns om kaoset i Lancashire-klubben.

- De kunne jo vurdert å sparke seg sjæl, de som ansetter trenerne der, legger han til, og sier at det generelt er altfor enkelt å sparke trenerne i fotballen.

Shebby Singh er mannen som ansetter trenere. Han var krystallklar på følgende før han hentet Appleton til jobben for 67 dager siden:

- Vi har ikke tid til å hengi oss til en som tror han kan komme inn på en tre- eller fireårskontrakt og som skal bruke tid på å oppnå det vi har satt oss som mål.

Så spørs det om Singh likevel burde brukt litt mer tid før han ansatte trenere, eller om han følger Drillos råd i god tid før nedrykket er et faktum.