KJEMPER FOR Å OVERLEVE: Akkurat nå er det kun ett poeng som skiller Cardiff og Sunderland i bunnen av tabellen. I dag møtes de to lagene, og den som taper, rykker ned. Foto: REUTERS/Rebecca Naden
KJEMPER FOR Å OVERLEVE: Akkurat nå er det kun ett poeng som skiller Cardiff og Sunderland i bunnen av tabellen. I dag møtes de to lagene, og den som taper, rykker ned. Foto: REUTERS/Rebecca NadenVis mer

- Den som taper i dag, rykker ned

Dette skal til for at Solskjær og Cardiff berger plassen i Premier League.

Følg Sunderland - Cardiff i Dagbladets fotballstudio fra kl. 13.00!

Cardiff stiller følgende lag mot Sunderland: Marshall; KTC, Caulker (C), Cala, Fabio; Cowie, Medel, Whittingham, Dæhli; Mutch, Campbell.
Benken: Lewis; Turner, Jones, Eikrem, Zaha, Bellamy, John.

(Dagbladet): Det er uhyre jevnt i bunnen av tabellen i Premier League, og Cardiff og Ole Gunnar Solskjær er blant de som har kniven på strupen med tre kamper igjen å spille.

Cardiff, som ligger nest nederst på tabellen, møter i dag Sunderland, som ligger ett poeng bak, på bortebane.

- Kampen i dag må Cardiff vinne. Den som taper i dag, rykker ned, sier TV2s fotballekspert Petter Myhre til Dagbladet.

Ser lysere ut Kun seks poeng skiller de fem nederste lagene på tabellen.

- Hvis Cardiff skal overleve, er det så enkelt at de må slå de andre lagene i bunn. Cardiff fikk nå en fordel i at de andre bunnlagene taper, og alle resultater gikk Cardiffs vei i går. Det ser lysere ut nå enn for bare en tre-fire runder siden. I tillegg gjenstår et overkommelig kampprogram, sier Myhre til Dagbladet.

Tre kamper igjen Nå gjenstår Sunderland (i dag), Newcastle og Chelsea på kampprogrammet for Cardiff.

- De må slå Sunderland og Newcastle. Da står de på 36 poeng, og det kan være nok for å overleve. Det siste store hinderet blir Chelsea, det spørs bare hvor mye de har å spille for, sier Myhre.

Solskjær, på sin side, mente på pressekonferansen før helgen at Cardiff kun trengte to poeng for å overleve.

- Det er tre kamper igjen, og vi er to poeng fra trygg plass. Vi har en mulighet. En seier søndag er noe både vi og Sunderland trenger, sa Solskjær på fredagens pressekonferanse.