SAVNET: Emiliano Sala var på vei til England for å få drømmen oppfylt da flyet ble borte. Han fryktes nå omkommet. Foto: Shutterstock
SAVNET: Emiliano Sala var på vei til England for å få drømmen oppfylt da flyet ble borte. Han fryktes nå omkommet. Foto: ShutterstockVis mer

Emiliano Sala fryktes omkommet

Den spesielle meldingen:
- Et siste farvel

Kompisen Yacine Bammou nekter å gi opp håpet om å finne Emiliano Sala i live.

Mandag sa Emiliano Sala (28) farvel til lagkameratene i den franske klubben Nantes. Han skulle til Premier League-klubben Cardiff for å signere en kontrakt. Guttedrømmen var på vei til å gå i oppfyllelse.

Men flyet forsvant på vei over Den engelske kanal. Siden har ingen hørt fra verken Sala eller piloten, som også fryktes omkommet.

Nå setter Salas siste Twitter-melding følelser i sving, skriver CNN. Mandag la han nemlig ut et bilde sammen med lagkameratene sine i Nantes på Twitter, med meldingen:

- Et siste farvel.

Det var altså hans siste møte med lagkameratene før han skulle fly til England.

Ringte kompisen

Twitter-meldingen har per natt til torsdag fått drøyt 51 000 «likes», og er delt godt og vel 13 000 ganger.

CNN skriver at personer som sto fotballspilleren nær, omtaler ham som en mann som tok seg tid til andre mennesker og jobbet hardt for å lykkes som fotballspiller.

I et intervju med franske L'Equipe, avslører marokkanske Yacine Bammou at han snakket med sin tidligere lagkamerat bare 48 timer før han forsvant.

- Jeg har noen uforglemmelige år sammen med ham. Jeg venter på å høre noe, noe som helst. Det er ikke bekreftet at han er borte ennå. Det er veldig, veldig tungt, også for min familie og venner. Han pleide å besøke oss hele tiden, han var som en bror, sier en preget Bammou.

VENNER: Sala og Yacine Bammou (til høyre). Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP
VENNER: Sala og Yacine Bammou (til høyre). Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP Vis mer

Bammou, som nå spiller for SM Caen, sier at han forsøkte å ringe kompisen tirsdag morgen, og at han fikk summetone. Men det var ingen som svarte.

- Far, jeg er så redd

Håpet om at Sala skal bli funnet i live, svinner hen for hver time som går. Slik Dagbladet skrev tirsdag, er det observert flydeler i vannoverflaten, men politiet kunne da ikke bekrefte at det stammet fra det savnede flyet.

Onsdag skrev The Guardian at det er liten sjanse for å finne Sala og piloten i live. Mens politiet onsdag morgen sa at de to kunne ha klamret seg til en livsflåte, hevdes det at det likevel var liten sjanse for å overleve på grunn av det kalde vannet.

Torsdag morgen avgjøres det om søket skal fortsette.

Dagbladet omtalte onsdag det som skal være hans siste telefon til faren.

- Står det bra til med dere? Hvis dere om en og en halv time ikke hører noe nytt fra meg, jeg vet ikke om de kommer til å sende folk for å lete etter meg, for de kommer ikke til å finne meg, vet dere. Far, jeg er så redd.