- Den store gutten var sterk da han kom innpå

United-stopper Evans fikk brynet seg på Braaten.

STOR OG STERK: Det var én nordmann Manchester United-stopper Jonny Evans merket seg spesielt på Windsor Park i går kveld. Foto: Erlend Aas, Scanpix
STOR OG STERK: Det var én nordmann Manchester United-stopper Jonny Evans merket seg spesielt på Windsor Park i går kveld. Foto: Erlend Aas, ScanpixVis mer


BELFAST (Dagbladet): Nord-Irland - Norge 0-3.

Nord-Irland skulle starte en ny æra med Michael O'Neill som ny manager, og en motstander som tapte 1-4 for Wales sist de var på de britiske øyer - for bare noen få måneder siden.

New Manager, New Hope var overskriften på forsiden av kampprogrammet. Men håpet ble i stedet til en ny skuffelse og tremålstap.

Lagets største profil, Manchester Uniteds Jonny Evans, synes likevel resultatet lyver om kampbildet.

- Jeg synes vi gjorde det ganske bra i første omgang, i andre omgang viste vi ikke så mye som i første. Men jeg synes ikke sluttresultatet sier sannheten om kampen. Jeg synes ikke de skapte mange klare sjanser, men de tok godt vare på dem de fikk.

- Ble dere overrasket over Norge?

- Nei, vi hadde gjort leksene våre om dem. Vi visste hva vi hadde i vente. De spiller med sidebackene ganske høyt og presser på, og har en eller to farlige spillere på dødballer og Riises lange kast.

United-forsvareren synes det norske laget klarte seg bra defensivt.

- Jeg synes de forsvarte seg ganske bra. Vi forsøkte å sette dem under press, men de sto godt mot.

Og det var en mann Evans og de andre nordirske forsvarerne fikk bryne seg på i andre omgang - og som han la ekstra merke til.

- Den store gutten var sterk da han kom innpå foran, jeg er ikke sikker på om jeg fikk med meg navnet hans?

Navnet er Braaten, mister Evans. Daniel Braaten.