PÅ VEI UT FOR GODT? United-eksperter og Premier League-kommentatorer tror Wayne Rooney forlater sir Alex Ferguson i januar. Foto: PAUL ELLIS/AFP
PÅ VEI UT FOR GODT? United-eksperter og Premier League-kommentatorer tror Wayne Rooney forlater sir Alex Ferguson i januar. Foto: PAUL ELLIS/AFPVis mer

- Den store mannen vil overtale Rooney

Mourinho tror United-spissen blir.

|||(Dagbladet): De siste dagene har Wayne Rooney-kaos overtatt for Liverpool-urolighetene.

Stadig flere tror landslagsspissen vil forlate Manchester United i januar, etter at han visstnok skal ha havnet på kanten med manager sir Alex Ferguson.

Tidligere Chelsea-trener José Mourinho tror derimot ikke det vil skje.

- Overtaler ham Portugiseren har fullt fokus på Real Madrids Champions League-kamp mot AC Milan i morgen, og vil ikke si så mye om spekulasjonene rundt Rooneys framtid.

Han ønsker i hvert fall ikke helle bensin på bålet, og forteller at han tror Ferguson klarer å løse den eventuelle floken.

- Jeg tror ikke han blir tilgjengelig, sier Mourinho ifølge Press Association.

Real Madrid er nevnt som et mulig framtidig lag for Rooney, i tillegg til Barcelona, Inter - og Manchester City.

- Jeg tror den store mannen vil overtale ham til å bli, sier Mourinho.

- Isfront Og den store mannen er Ferguson, skotten som styrer det meste på Old Trafford. Spørsmålet er om han virkelig ønsker å overtale Rooney.

Det er nettopp dette som gjør at så mange eksperter og United-kjennere nå tror Rooney forsvinner. Fergie har tidligere kvittet seg med spillere han har havnet i krangler med.

Samme hvor populære de har vært blant fansen.

- Det er realistisk at Rooney ikke er der i januar. Den oppfatningen er basert på fakta, ikke på rykter, og det er flere grunner til det. Rooney er ikke den første store spilleren som gjennomgår en tøff periode på banen, men her har kommunikasjonen med manageren brutt sammen og det er isfront. I tillegg har du agenten hans, som ikke skygger unna noe for å skaffe Rooney den beste økonomiske avtalen, sa United We Stand-redaktør Andy Mitten til Dagbladet tidligere i dag.

HAR TRUA PÅ LØSNING: José Mourinho regner med at sir Alex Ferguson vil løse problemene uten at Wayne Rooney blir solgt. Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS
HAR TRUA PÅ LØSNING: José Mourinho regner med at sir Alex Ferguson vil løse problemene uten at Wayne Rooney blir solgt. Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS Vis mer