Den store styrkeprøven

Mål styrke mot kolleger eller deg selv.

• Meld deg inn her på Daglbadet.no og vær med og sykle til jobben.


(Dagbladet.no): Den 23.-25. juni skal flere tusen teste egen form i Styrkeprøven som er et sykkelritt fra Trondheim- Oslo, Lillehammer- Oslo, eller Eidsvoll- Oslo.

Nå oppfordres bedrifter over hele landet til å samle mannskapet og tråkke sammen langs norske landeveier.

- Det er mange som er godt i gang med å sykle til jobben, da er det supert og ha et hårete mål å strekke seg etter på slutten av aksjonsperioden, sier Ingar Wilhelmsen daglig leder av arrangøren for Styrkeprøven, Oslo Cyklekrets.

Han anbefaler bedrifter til å motivere ansatte til å bruke en fridag til å tråkke til seg noen ekstra kilometer i årets Sykle til jobben-aksjon.

Sykle til jobben-pulje

Dersom det er mange nok av deltakernei Sykle til jobben- aksjonen som melder seg på til årets styreprøve lover arrangørene å lage en egen pulje for aksjonen.

VINN BILLETTER: Send din begrunnelse for hvorfor din bedrift bør vinne fem friplasser til Styrkeprøven (Eidsvoll- Oslo) til: aktivlivsstil@aktivlivsstil.no Foto: Styrkeproven.no
VINN BILLETTER: Send din begrunnelse for hvorfor din bedrift bør vinne fem friplasser til Styrkeprøven (Eidsvoll- Oslo) til: aktivlivsstil@aktivlivsstil.no Foto: Styrkeproven.no Vis mer

- Dersom vi får rundt 100 deltakere setter vi opp en egen pulje slik at kollegaer kan sykle mot andre kollegaer, sier Wilhelmsen.

I år fyller rittet Styrkeprøven Trondheim - Oslo 40 år, mens distansen fra Lillehammer på 180 km sykles for 10. gang. Dette skal markeres med diverse arrangementer i Trondheim og Lillehammer og etter målgang i Oslo.

Det vil være 20 nasjoner representert i det som både kan være en beinhard konkurranse eller en mosjonstest for egendel.

Vinn billetter

To Sykle til jobben- bedrifter kan vinne fem friplasser til distansen Eidsvoll-Oslo i Styrkeprøven 2006. Vinneren vil bli kåret 8. juni.

- Dersom du har en god begrunnelse for hvorfor din bedrift bør vinne billetter kan det være nok til 5 friplassbilletter for bedriften. Det er en fin måte og måle formbedring etter Sykle til jobben-aksjonen, sier generalsekretær i Norges mosjons og bedriftsidrettsforbund, Atle Hunstad som sammen med andre kollegaer stiller opp på strekningen Oslo-Eidsvoll 24. juni.

Send din begrunnelse for hvorfor din bedrift bør vinne fem friplasser til Styrkeprøven (Eidsvoll- Oslo) til: aktivlivsstil@bedriftsidrett.no

BEGYNN NÅ: Begynn med å sykle til jobben i dag. Innen 23. juni kan du være klar for en styrkeprøve.