- Den største av alle kamper

- Yes, svarte sir Alex Ferguson på Dagbladets teori om at kveldens match er den største verden har sett. Det er mange grunner til det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MADRID (Dagbladet): - Det er ikke første gangen jeg hevder at Champions League er større enn VM, sier United-bossen. - Grunnen til det er at alle de beste spillerne finnes i Europa. Og det som gjør kveldens kamp så spesiell - og for meg er den størst av alle kamper og vil sikkert være det i mange år framover også - skyldes den massive samlingen av spillere i verdensklasse.

- Se på Zidane, Figo, Ronaldo, Carlos, Raul, Beckham, Keane, van Nistelrooy, Giggs, you name them - det er helt utrolig.

- Det kan jo ikke bli bedre enn dette.

Og sir Alex Ferguson fortsetter å lovprise det han kaller verdens beste fotballturnering:

- Tar du statistikkene fra de fire siste verdensmesterskapene finner du fort ut at de ikke kan måle seg med Champions League. Scoringene, spillet, underholdningen, spenningen, supporterne - VM kommer ikke i nærheten. Og det er derfor det er så enormt viktig å gjøre det bra i denne turneringa.

- Vi vil jo alle være med der det skjer.

Glemmer ikke

Like fullt handler det bare om en kvartfinale. Men det er de to mektigste og største klubbene i verden som møtes. Og det var derfor sir Alex Ferguson i all sin gutteaktige henrykthet var smørblid uansett hvilke spørsmål man fyrte av i hans retning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer