SAMMENLIKNER: Napoli-manager Rafael Benitez sammenlikner overgangsmarkedet med konebytting, og argentinske Javier Mascherano med supermodell Claudia Schiffer. Foto: NTB Scanpix
SAMMENLIKNER: Napoli-manager Rafael Benitez sammenlikner overgangsmarkedet med konebytting, og argentinske Javier Mascherano med supermodell Claudia Schiffer. Foto: NTB ScanpixVis mer

Den tidligere Liverpool-manageren med bisarr sammenlikning

Ser du likheten?

(Dagbladet): Silly Season-feberen herjer over hele Europa, og de klubbene som ikke ennå har gjort unna den nødvendige handlingen, jobber på spreng for å få avtalene i boks før sesongene sparkes igang igjen i august.

I Napoli murres det blant tilhengerne over at manager Rafael Benitez ikke har gjort de nødvendige grepene for å forsterke stallen som i fjor endte på en tredjeplass i Serie A.

Konebytte? Spanjolen selv tar det med knusende ro, men da han på en pressekonferanse ble spurt om det var nye spillere på vei inn, rotet Benitez seg inn i en sammenlikning det ikke er like lett å forstå seg på.

Han sammenlignet nemlig det å forsterke laget sitt, først og fremst med Barcelona-spiller Javier Mascherano, med å bytte ut kona med supermodell Claudio Schiffer.

Resonnementet lød, ifølge Daily Mail, som følger:

- «Vil man bytte sin kone» er det samme som å si «vil vi ha Mascherano». Man elsker sin kone, og vi er glad i spillerne vi har. Om man vil bytte sin kone mot Claudia Schiffer? Det kommer an på hvor fornøyd man er med sin ektefelle. Er du fornøyd med kona di?

Lite aktivitet Det er sannsynligvis første gang den argentiske landslagsstjerna har blitt sammenliknet med en tysk supermodell, men det er ingen hemmelighet at «Rafa» har et godt øye til 30-åringen.

De to hadde flere år sammen i Liverpool, og det spekuleres i om manageren vil hente ham tilbake fra Barcelona.

I fjor ble det handlet stort i Napoli da både Gonzalo Higuain, Dries Mertens, Jose Callejon, Rafael Cabra, Pepe Reina og Anthony Reveillere kom inn portene.

Denne sommeren  har det derimot vært langt roligere på overgangsfronten, og det eneste Benitez har hentet er forsvarsspiller Kalidou Koulibaly samt Michu på lån fra Swansea.