Den tidligere topp-spissen oppgraderer stjernenes luksusbiler

Marlon Harewood (39) har ikke gått over til å bli fotballtrener eller ekspert. I stedet selger han luksusbiler til fotballens superstjerner.

STORVOKST SPISS: Den tidligere West Ham-spissen Marlon Harewood jubler over scoring mot Manchester United. I dag selger han luksusbiler. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB Scanpix
STORVOKST SPISS: Den tidligere West Ham-spissen Marlon Harewood jubler over scoring mot Manchester United. I dag selger han luksusbiler. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Klokka er 08.30 en mandag morgen og FourFourTwo står i en garasje i Nottingham. Manchester City-back Kyle Walkers Bentley, med en prislapp på 2,2 millioner kroner, er klar for å bli lakkert i metallisk svart, før den skal bli kjørt tilbake til hjemmet hans når han returnerer fra ferie på tirsdag.

I nærheten står det en Mercedes V-klasse, som får en siste finpuss etter å ha blitt modernisert med skjermer og spotter, designet for å imitere stjerner som skinner på en skyfri nattehimmel.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer