Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Den tidligere topp-spissen oppgraderer stjernenes luksusbiler

Marlon Harewood (39) har ikke gått over til å bli fotballtrener eller ekspert. I stedet selger han luksusbiler til fotballens superstjerner.

STORVOKST SPISS: Den tidligere West Ham-spissen Marlon Harewood jubler over scoring mot Manchester United. I dag selger han luksusbiler. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB Scanpix
STORVOKST SPISS: Den tidligere West Ham-spissen Marlon Harewood jubler over scoring mot Manchester United. I dag selger han luksusbiler. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB Scanpix Vis mer

Klokka er 08.30 en mandag morgen og FourFourTwo står i en garasje i Nottingham. Manchester City-back Kyle Walkers Bentley, med en prislapp på 2,2 millioner kroner, er klar for å bli lakkert i metallisk svart, før den skal bli kjørt tilbake til hjemmet hans når han returnerer fra ferie på tirsdag.

I nærheten står det en Mercedes V-klasse, som får en siste finpuss etter å ha blitt modernisert med skjermer og spotter, designet for å imitere stjerner som skinner på en skyfri nattehimmel.

Og helt inne i hjørnet er det parkert en skinnende rød Ferrari, som venter på sin tur til å få behandling.

FourFourTwo reiste med tog og bilene i denne garasjen koster langt mer enn det vi har råd til. I stedet har vi kommet for å snakke med en tidligere Premier League-spiss, som byttet ut fotball med å fikse på motorene til noen av de største stjernene innen sporten.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?