Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Den tragiske historien bak Guardiolas gest:
- Utrolig fint gjort

Bournemouth-spillers datter var dødfødt. I går fikk han varme ord og lykkeønskninger av Manchester City-manageren. 

BRYR SEG: TV-kameraene plukket opp hva Pep Guardiola sa til Harry Arter. Han ønsket spilleren lykke til med fødselen. Foto: Sean Ryan/IPS/REX/Shutterstock 
BRYR SEG: TV-kameraene plukket opp hva Pep Guardiola sa til Harry Arter. Han ønsket spilleren lykke til med fødselen. Foto: Sean Ryan/IPS/REX/Shutterstock  Vis mer

Bournemouth - Manchester City 0-2 (0-1)

(FourFourTwo): Da dommerne blåste av gårsdagens Premier League-kamp, gikk Pep Guardiola resolutt mot Bournemouth-spiller Harry Arter på gressmatta.

Manageren hadde noe på hjertet.

- Jeg er så lei meg for det som skjedde. Og jeg ønsker deg lykke til med fødselen, sa City-manageren blant annet.

For Harry Arter og kjæresten Rachel opplevde at datteren var dødfødt i desember 2015. Nå venter paret et nytt barn denne uka.

- Han ønsket oss lykke til denne uka, noe som var utrolig fint gjort. Han er en person jeg har kjemperespekt for, sier Arter ifølge Bournemouth Echo.

Får skryt

Bournemouth-spilleren skryter også spanjolen opp i skyene.

- For meg er han den beste manageren i verden. Jeg syns ikke det er noen som er i nærheten med tanke på det han har oppnådd. Det at han sier det til meg, er noe jeg respekterer og aksepterer med et smil om munnen, sier Arter.

Manchester City-manageren ble også spurt om episoden etter kampen.

- Han vil bli en far snart så jeg gratulerte ham og partneren fordi jeg vet hva som har skjedd, og forhåpentligvis vil babyen være i fin form, sa Guardiola på pressekonferansen etter kampen.

Tatovering

Harry Arter har en tatovering til ære for sin avdøde datter Renee på armen, skriver Daily Mail. Nylig uttalte han seg om tragedien.

- Hver eneste kamp spiller jeg for henne. Jeg må gjøre henne stolt og spille så bra jeg kan, slik at hun blir glad dersom hun ser meg, sa han blant annet.

Tidligere denne sesongen fikk en non-league-spiller sparken etter å ha kommer med sjikanerende meldinger til Harry Arter på Twitter. Spilleren spøkte om dødsfallet til dattera hans, skriver BBC.

Manchester City vant forøvrig kampen, og er i øyeblikket nummer to i ligaen. Bournemouth har på sin side ikke vunnet en eneste seriekamp i 2017, og er nummer 14.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling