Høydehus

Den triste skandalen

Når flertallet i Skistyret går mot hensynet til sin egen barneidrett, forteller det mye om det triste som nå skjer i norsk idrett.

TRIST: Barne -og ungdomsidretten er den store taperen i saken om høydehus, som splitter norsk idrett, skriver Dagbladets sportskommentator. Foto: Vidar Ruud / NTB
TRIST: Barne -og ungdomsidretten er den store taperen i saken om høydehus, som splitter norsk idrett, skriver Dagbladets sportskommentator. Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet beklager

Dagbladet publiserte 5. Mai 2021 kommentarartikkelen «Presset frem skandalen».

I den opprinnelige teksten ble Birgit Skarstein og Astrid Uhrenholdt Jacobsen tillagt svært sentrale roller i forbindelse med Skiforbundets vedtak om ja til høydehus.

Det ble blant annet skrevet at Birgit Skarstein bidro til at langrennslederne og skipresidenten kom i overraskende mindretall. Det ble videre også omtalt at Skarstein presset fram vedtaket, og «vippet usikkerheten til et klart ja-flertall».

Dagbladet hadde ikke dekning for disse formuleringene, og både tittel og tekst er derfor endret. Dagbladet beklager dette.

DE to flinke TV-profilene og sportsjentene Birgit Skarstein og Astrid Uhrenholdt Jacobsen har på noen uker, sammen med andre, vært med på å snu opp ned på verdidebatten i norsk idrett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer