- Den tristeste kvelden i min karriere

Totti depper.

(Dagbladet.no): Francesco Totti briljerte da Roma fortjent slo Manchester United 2-1 for en uke siden. I går ble han i likhet med lagkameratene en statist da italienerne ble ydmyket med kalassifrene 1-7 - ett av de største tapene i turneringens historie.

På forhånd hadde Totti proklamert at kvartfinalen på Old Trafford føltes større for ham enn da han spilte VM-finale i fjor sommer.

Da var det kanskje ikke rart at skuffelsen sto i stil etter stortapet.

- Det er den tristeste dagen i min karriere, sier Totti ifølge nyhetsbyrået PA.

- Jeg har aldri opplevd sju baklengs i Champions League før. Hvert skudd de løsnet traff mål, sier han.

Særlig rant målene inn i sju magiske United-minutter fra det 12. til det 19. minutt. I tur og orden scoret Michael Carrick, Alan Smith og Wayne Rooney - og plutselig var det gode utgangspunktet snudd til en umulig oppgave.

- Vi forsøkte å reagere, men under slike omstendigheter var det virkelig vanskelig, sier han.

Han takker Roma-fansen som kom mannssterke til Old Trafford, men som fikk sørgelig lite å glede seg over. Fire av dem ble siktet onsdag, etter bråket i forkant av kampen. 12 engelske fotballfans er også siktet.  

DEPRIMERT GJENG: Roma-spillerne var ikke høye i hatten da de tuslet av banen etter å ha blitt knust 7-1. Foto: Alessandra Tarantino/AP/SCANPIX
DEPRIMERT GJENG: Roma-spillerne var ikke høye i hatten da de tuslet av banen etter å ha blitt knust 7-1. Foto: Alessandra Tarantino/AP/SCANPIX Vis mer

- De viste lidenskap ved å komme hit for å støtte oss. Dessverre møtte vi et bedre lag, sier Totti.