Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Den tunge beskjeden: - Bøhns kreft lar seg ikke helbrede

- Jeg håper på noen gode dager.

SYKDOMMEN TILBAKE: I november fikk Karl Erik Bøhn beskjed om at han var kreftfri. I dag kom kontrabeskjeden. Foto: AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
SYKDOMMEN TILBAKE: I november fikk Karl Erik Bøhn beskjed om at han var kreftfri. I dag kom kontrabeskjeden. Foto: AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK Vis mer

(Dagbladet): Det siste året har håndballtrener Karl Erik Bøhn kjempet i det lengste mot kreftsykdommen, men i dag fikk han beskjeden om at det ikke er noe mer legene kan gjøre. Det skriver VG.

- Det er dessverre sånn det er. Du kan snakke om vinnerskaller, men det teller ikke i denne kampen. Jeg er heldig som overlevde cellegiftbehandling i respirator, det er det ikke alle som gjør, sier han til avisa.

Det var i februar i år at han fikk diagnosen myelogen leukemi, eller blodkreft, og siden den gang har han vært igjennom en rekke cellegiftkurer.

Han ble skrevet ut fra Rikshospitalet i november med beskjeden om at han var kreftfri, men nå viser det seg at sykdommen har slått tilbake.

48-åringen har informert sine nærmeste om den tunge nyheten. Hvor lang tid han har igjen vet han ikke.

- Jeg håper på noen gode dager, i alle fall. Det blir å kjøre dette livet så godt som mulig. Jeg vet ikke om det handler om uker eller måneder. Det sa ikke legene noen ting om, sier Bøhn.