«Den ubehagelige sannheten er at United ikke er en attraktiv klubb for manager-eliten»

Louis van Gaal ser ut til å få sitte i sjefsstolen på Old Trafford ut kontraktstiden, ifølge rapporter i Nederland.

TVIHOLDER PÅ JOBBEN: Ting tyder på at Louis van Gaal blir værende i Manchester United fram til kontrakten hans går ut i 2017. Foto: Simon Bellis/Sportimage/Cal Sport Media/NTB Scanpix
TVIHOLDER PÅ JOBBEN: Ting tyder på at Louis van Gaal blir værende i Manchester United fram til kontrakten hans går ut i 2017. Foto: Simon Bellis/Sportimage/Cal Sport Media/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Hvis du snakker med Manchester United-supportere om van Gaal, vil de fortelle deg triste historier. De vil stotre gjennom fortellinger om treg fotball som spilles på tvers, om målløse omganger og en ødelagt filosofi. Det har vært kjedelig, så kjedelig, og det verste av alt er at det ikke har vært antydning til å bli merkbart bedre.

Men, det nærmer seg slutten nå og nederlenderen vil garantert gå ut portene på Old Trafford for siste gang i sommer, og tiden hans i klubben vil bli redusert til et opprivende minne.

Eller vil det egentlig det?

Unngå sparken I desember var endring i gjære, og van Gaals avgang virket uunngåelig.

Med United ute av Champions League etter tap for Wolfsburg, og deretter en tapsrekke mot Bournemouth, Norwich og Stoke i løpet av noen uker, var nederlenderen ansatt på lånt tid da Boxing Day sto på trappa. Regjeringstida hans hadde blitt en opprivende kamp, og i stedet for å være et lag i forandring, så Manchester United ut til å være livløst og fastlåst.

Men United svingte aldri øksa, og fire måneder seinere er det ingen garantier for at det vil skje heller. Den ubehagelige sannheten er at United, tilsynelatende, ikke er en attraktiv klubb for manager-eliten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer