Den uforståelige perioden er glemt. Magikeren er tilbake

Alexis Sánchez senket West Bromwich på egenhånd.

HELT: Alexis Sánchez scoret kampens to eneste mål mot West Bromwich. Foto: 
Action Images via Reuters / Paul Childs
HELT: Alexis Sánchez scoret kampens to eneste mål mot West Bromwich. Foto: Action Images via Reuters / Paul Childs Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Arsenal - West Bromwich 2-0 (2-0)

(Dagbladet): Det var noe som manglet, en attraksjon var savnet, en stjerne som alle ventet på. Nå er han tilbake på nivået han hører hjemme: i ypperste verdensklasse.

Det viste Alexis Sánchez nok en gang i kveld da han nærmest egenhendig senket West Bromwich. Etter en trå start på sesongen målt i antall scoringer, faktisk ingen ligamål mellom 17. oktober og 5. mars, har chileneren nå funnet tilbake til sin beste side av seg selv.

Riktignok var han skadet i omtrent halve denne uforståelig svake perioden, men måltørken var oppsiktsvekkende også tatt i betraktning av skadeproblemene. Nå er han tilbake i godt, gammelt slag. Etter at Sanchez fant veien tilbake i nettmaskene mot Tottenham 5. mars, har han scoret seks mål på seks kamper.

To av dem kom i dag. Begge scoringene var meget vakre. Det første målet representerte balanse, smidighet, eksplosivitet og kraft. Det andre målet viste fram Sanchez' ekstreme presisjon.

Totalt ga det to mål og tre poeng. Det betyr at Arsenal fortsatt er i besittelse av 3.-plassen, to poeng foran Manchester City og fire poeng foran Manchester United.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer