Luka Jovic er toppscorer i Bundesliga

Den ukjente spisskometen som bøtter inn mål

Luka Jovic er linket til klubber som Chelsea, Real Madrid og Barcelona. Og det er det god grunn til.

STORTALENT: Luka Jovic er en av de heteste spillerne i Bundesliga om dagen. Han er toppscorer foran spillere som Lewandowski og Marco Reus. Foto: PIXATHLON / REX / SHUTTERSTOCK / NTB Scanpix
STORTALENT: Luka Jovic er en av de heteste spillerne i Bundesliga om dagen. Han er toppscorer foran spillere som Lewandowski og Marco Reus. Foto: PIXATHLON / REX / SHUTTERSTOCK / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

21 år gamle Luka Jovic har vist seg å være en åpenbaring så langt i årets sesong av tyske Bundesliga. Unggutten spiller om dagen spiss for Eintracht Frankfurt, som imponerer med sin femteplass.

Han står med 14 mål så langt i årets Bundesliga, og med det er han toppscorer foran spillere som Robert Lewandowski, Marco Reus, Paco Alcácer og Timo Werner. I tillegg scorer han mer enn spillere som Neymar og Griezmann.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer