<strong>GENERØS:</strong> Det er et ord som ikke har blitt for ofte brukt i omtalen av Inter-kaptein Mauro Icardi. Foto: NTB/Scanpix
GENERØS: Det er et ord som ikke har blitt for ofte brukt i omtalen av Inter-kaptein Mauro Icardi. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Mauro Icardi delte ut luksusklokker til lagkameratene

Den utskjelte stjerna hylles for denne gesten

Den argentiske storscoreren overrakte alle lagkameratene en generøs gave på spillerhotellet i London tirsdag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Inter-kaptein Mauro Icardi er neppe kjent for å være den mest sympatiske spilleren i fotball-verden. Dette grunnet den mye omtalte skandalen rundt han og hans kone, Wanda Icardi.

Saken har til tider vært så betent, at til tross for et utrolig antall scoringer de siste årene, har 25-åringen nesten ikke fått spilletid på det argentinske landslaget.

Grunnen til dette skal angivelig være at Manchester United-keeper, og fast sisteskanse på landslaget, Sergio Romero, ikke kan fordra Inter-kapteinen etter at han kapra Wanda Icardi, mens hun ennå var gift med Romeros kompis, Maxi Lopez.

- Dere hjalp meg

De siste to årene har overskriftene rundt Icardi likevel vært av det mer positive slaget, og stort sett omhandlet hans prestasjoner i Inter-drakta.

Denne uka hylles han i flere internasjonale medier for en gest uten om det vanlige overfor lagkameratene.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>LUKSUSKLOKKE TIL ALLE:</strong> Lagkameratene var strålende fornøyd etter å ha mottatt gaven fra storscoreren. Foto: Instagram/Mauro Icardi
LUKSUSKLOKKE TIL ALLE: Lagkameratene var strålende fornøyd etter å ha mottatt gaven fra storscoreren. Foto: Instagram/Mauro Icardi Vis mer

Spissen overrasket nemlig hele troppen på spillerhotellet i London, i forkant av gårsdagens møte med Tottenham, med en flunkende ny Rolex-klokke, til alle 23 spillerne i troppen.

<strong>EKSKLUSIV GAVE:</strong> Her poserer Ivan Perisic med sin flunkende nye Rolex, sammen med Mauro Icardi. Foto: Instagram/Mauro Icardi
EKSKLUSIV GAVE: Her poserer Ivan Perisic med sin flunkende nye Rolex, sammen med Mauro Icardi. Foto: Instagram/Mauro Icardi Vis mer

- Jeg kommer aldri til å glemme at jeg ble toppscorer i Serie A i 2017/2018. Men jeg kommer ikke bare til å huske det alene. Uten dere ville det aldri vært mulig, skrev Icardi på nettstedet Istagram tirsdag kveld.

Han la også ut enkeltbilder av alle spillerne i troppen, sammen med klokka og ham selv.

29 mål i serien gjorde at han delte toppscorertittelen med Lazios Ciro Immobile.

Antallet Icardi endte på er også det høyeste for en Inter-spiller siden 1959.

- Angrer ikke på noe

Et dypdykk i dramatikken rundt Mauro og Wanda Icardi forteller en historie som sjokkerte italiensk - og ikke minst - argentinsk fotball.

Icardi og Maxi Lopez var venner, lagkamerater og landsmenn fra Argentina, men vennskapet tok en brå vending da Wanda plutselig byttet adresse.

I et eksklusivt intervju med magasinet Caras forteller Wanda selv om forholdet til sin nåværende ektemann:

- Jeg angrer ikke på noe, spesielt ikke i kjærlighetslivet. Det har gitt meg barn som jeg er stolt av, sa Wanda Icardi for et snaut år siden.

Hun er nå gift med Icardi - og fungerer som Inter-spillerens agent. Wanda og Maxi Lopez ble skilt i desember 2013, og bare fire måneder senere var hun gift med Icardi.

Wanda Nara, som hun opprinnelig het, forteller om hvordan forholdet til Icardi startet:

- I starten var jeg sammen med ham av seksuelle årsaker. Jeg kunne ikke se noen andre grunner. Vi var som tenåringer, men så ble det til kjærlighet med tiden. Mauro sier det var kjærlighet fra første blikk, men det var det ikke. I dag er han en god far for våre døtre, sa den tidligere tv-profilen.

Ville ha en iPad

Icardi ga i fjor ut en selvbiografi der han beskriver hvordan han «stjal» kona til den tidligere lagkameraten:

«Dagen før avreise på treningsleir i USA fikk jeg en melding fra Wanda. Jeg ble overrasket, for jeg snakket jo vanligvis med Maxi, ikke med henne. Hun spurte om jeg kunne kjøpe med en iPad fra USA, fordi den ikke var til salgs i Italia ennå», skrev Icardi, gjengitt av Corriere Dello Sport.

Inter-stjerna skriver videre at han oppfattet dette som at hun søkte kontakt.

«Den episoden fikk meg til å tenke. Ville Wanda egentlig ha iPad'en, eller var dette bare en unnskyldning for å komme i kontakt med meg. Da jeg kom tilbake til Milano, var det første jeg gjorde å ta kontakt med Wanda. Jeg måtte overlevere iPad'en. Det var den perfekte unnskyldningen», skrev Icardi videre.

Dette ble slutten på Wanda Naras ekteskap til Maxi Lopez.

«Vi tekstet mye til hverandre. Hun skrev plutselig: «Mauro, vi (Lopez og Nara) skal på en tur med Gonzalo Bergessio og kona. Vil du bli med oss?». Selvsagt hadde jeg lyst. Da jeg lå alene på båten og hørte på reggae, kom Wanda plutselig til meg. På det tidspunktet gikk forholdet til Maxi Lopez mot slutten», skriver Icardi.

Da Icardi valgte å tatovere navnene på barna til Lopes på kroppen, esklalerte konflikten ytterligere, og det er fremdeles iskaldt mellom partene.

De to har også flere ganger møttes på banen etter skandalen, hvor Lopez har nektet å hilse på Icardi gjentatte ganger.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer