Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Den vanskeligste kampen i mitt liv

Lillestrømspilleren Uwe Rösler (34) er lagt inn på Radiumhospitalet med kreft. - Jeg og familien trenger all den kraft vi kan samle i kampen mot kreften, sier han.

Rösler følte seg dårlig i fire dager før forrige helgs fotballkamp mot Bodø/Glimt. Likevel spilte han, og avgjorde kampen med en scoring i det 79. minutt. Få dager seinere ble han dårlig, og legene påviste at han hadde kreft.

- Nyheten om sykdommen kom selvsagt som et sjokk på meg og familien. Men jeg har alltid vært en som har kjempet, så jeg er overbevist om at jeg skal vinne denne vanskeligste kampen i mitt liv, skriver Rösler i en pressemelding sendt til NTB.

- Da det ble oppdaget en tumor i brystregionen min, ble jeg fortalt at den ble oppdaget i en tidlig fase. Derfor er sjansene for at jeg skal bli helt frisk veldige store.

Rösler ber om å få være i fred i tida framover.

- Jeg håper alle vil forstå og respektere det. Nå trenger både jeg og familien min all den kraft vi kan samle i kampen mot kreften, sier han.

Dagbladet.no snakket med leder i Lillestrøm-styret, Per Mathisen, før pressemeldingen ble sendt ut. Han bekreftet at progonosene ser lovende ut.

- Arne Erlandsen har vært på besøk på sykehuset. Etter det jeg har fått opplyst håper Uwe at han blir utskrevet i dag, sier Mathisen.

Klubben vurderer å holde en pressekonferanse på tirsdag, der den tyske superspissen selv skal fortelle sin versjon av sykdomsforløpet.

- Akkurat nå tror jeg ikke Uwe ønsker så mye oppstyr om dette, sier Mathisen.

Lillestrømtrener Arne Erlandsen ønsker ikke å kommentere saken.

Rösler, som har norsk kone og to barn, kom gratis til Lillestrøm i fjor, og ble kampklar i begynnelsen av august 2002. Han har blant annet spilt for engelske Manchester City og tyske Kaiserslautern. I fjor scoret han ni mål for Lillestrøm.

Uwe Røsler følte seg dårlige i tida før kreften ble påvist. Her er han fotografert på Åråsen rett før seriestart.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media