- Den verste halve sesongen noen kunne forestilt seg

Hummels utelukker ikke nedrykk.

TAPTE IGJEN: Mitchell Langerak, Mats Hummels and Ciro Immobile (fra venstre til høyre) depper etter nederlaget mot Werder i helga. Foto: REUTERS / Fabian Bimmer / NTB SCANPIX
TAPTE IGJEN: Mitchell Langerak, Mats Hummels and Ciro Immobile (fra venstre til høyre) depper etter nederlaget mot Werder i helga. Foto: REUTERS / Fabian Bimmer / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Borussia Dortmund-stjernen Mats Hummels føler seg ikke lenger sikker på at laget hans klarer å berge plassen i den tyske Bundesligaen.

Storklubben har levert en forferdelig høstsesong og går inn i vinterpausen med bare ett lag bak seg på tabellen. Tabelljumbo Freiburg var i tillegg svært nær å slå Hannover søndag, hvilket ville sendt Dortmund helt til bunns på tabellen.

- Det finnes ingen garantier for at situasjonen vil bedre seg, innrømmer den tyske landslagsstjernen Mats Hummels overfor den tyske storavisen Bild.

Han scoret for Dortmund lørdag, men klarte ikke å forhindre 1-2-tap for Werder Bremen i lagets siste kamp i 2014.

Skadetrøbbel Dermed har storklubben tapt ti av sine 17 første seriekamper denne sesongen. Det er smått utrolig for en klubb som var tapende finalist i mesterligaen så sent som i 2013.

For å finne sist Dortmund rykket ned fra den tyske toppserien, må vi helt tilbake til 1971/72-sesongen. Den gangen tok laget ferie på 15.-plass og klarte aldri å løfte seg på nyåret. Nå ligger mannskapet til Jürgen Klopp på plass nummer 17.

Mats Hummels mener likevel at det finnes gode forklaringer på problemene laget opplever.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer