STORSPILTE: Chris Eagles og Nigel Reo-Coker storspilte mot Liverpool. Foto: AP Photo / Jon Super
STORSPILTE: Chris Eagles og Nigel Reo-Coker storspilte mot Liverpool. Foto: AP Photo / Jon SuperVis mer

- Den verste innsatsen jeg har sett siden jeg kom hit

Dalglish slakter spillerne etter Bolton-tap.

(Dagbladet): Bolton - Liverpool 3-1

Liverpool kunne klatret til femteplass med seier over Bolton, men Kenny Dalglish' menn ble kjempet i senk av et heltent Bolton-lag.

Etter kampen slaktet Liverpool-manageren egne spillere.

- Det var den verste innsatsen jeg har sett siden jeg kom tilbake hit, sa Dalglish i et intervju vist på TV 2 etter kampen.

- Hvis noen av spillerne utpå der spiller slik igjen vil de ikke være her mye lenger. Vi forventer oss langt mer enn det der. Vi har en kamp på onsdag og en på lørdag, hvis de tror noen er viktigere enn andre da tar de feil, sa Dalglish til ESPN.

- Jeg håper de lærer av dette. Hvis dette var et enkelttilfelle, så greit. Men hvis det gjentar seg vil de ikke spille i rød trøye igjen, for vi vil ikke stå for noe slikt.

- Denne klubben har aldri vært arrogant, den har aldri vært respektløs mot andre mennesker. Noen på banen i dag trodde de bare kunne møte opp og få med seg tre poeng. Respekt er en viktig del av det å være en suksessfull fotballklubb, og viser vi ikke respekt for andre lag viser vi ikke respekt for denne klubben, sa han.

Rett i strupen Vertene gikk rett i strupen på Liverpool, og Mark Davies sendte Bolton i ledelsen etter bare fire minutter etter svært passivt forsvarsspill av gjestene.

Lite stemte for Liverpool, og Bolton økte til 2-0 etter 29 minutter.

Chris Eagles løp slalom gjennom Liverpool-forsvaret før han chippet ballen til Nigel Reo-Coker som sendte ballen forbi Pepe Reina. 2-0, og igjen var forsvarsspillet til gjestene meget, meget svakt.

Craig Bellamy var Liverpools friskeste, og waliseren reduserte for gjestene fem minutter før pause da Andy Carroll stusset han alene med Boltons keeper. Bellamy avsluttet iskaldt, og skapte ny spenning i kampen.

Forsvarstrøbbel Men Bolton fortsatt der de slapp i den første omgangen, og fortsatte kjøret mot Liverpools mål. Liverpool slet med å holde ballen i laget, og hadde bare et ballinnhav på 38 prosent.

Fem minutter etter hvilen økte Bolton ledelsen igjen da Liverpool-forsvaret ikke klarte å klarere en corner skikkelig. Ballen havnet isteden hos islandske Gretar Steinsson som satt ballen kontant i mål.
-
Etter det skapte Liverpool lite, og bare glimtvis truet de Bolton-forsvaret. Daniel Agger hadde et godt skuddforsøk som traff stolpen, og Andy Carroll hadde en god mulighet til å skyte fra 14 meters hold omtrent halvveis ut i den andre omgangen, men bommet fullstendig på ballen.

Det endte dermed 3-1 på Reebok Stadium, og Liverpool ligger dermed på en 7. plass i ligaen, mens Bolton klatret ut av nedrykkssonen for første gang på en stund.

Bolton-seieren var for øvrig deres første over Liverpool på ti kamper.