TAPTE: Cardiff City tapte straffekonkurransen etter at Anthony Gerrard bommet på lagets fjerde forsøk. Foto: REUTERS/Andrew Winning
TAPTE: Cardiff City tapte straffekonkurransen etter at Anthony Gerrard bommet på lagets fjerde forsøk. Foto: REUTERS/Andrew WinningVis mer

- Den vil hjemsøke meg resten av livet

Fetter Gerrard knust etter straffebom mot Liverpool.

(Dagbladet): Liverpool vant sitt første trofé på seks år da de slo Cardiff i straffekonkurransen i gårsdagens ligacupfinale.

Tidligere Everton-spiller Anthony Gerrard bommet fra straffemerket på Cardiffs fjerde forsøk, og dermed var det Liverpool som stakk av med seieren.

Anthony er fetteren til Liverpool-spiller Steven Gerrard og er tidligere Liverpool-supporter.

- Beklager til alle. Jeg kan ikke lukke øynene uten å se straffen. Den kommer til å hjemsøke meg resten av livet, skriver Anthony Gerrard på Twitter.

- Må prestere Liverpool-spiller Craig Bellamy er født i Cardiff og var utlånt til den walisiske klubben forrige sesong.

Han mener Liverpool nå må ta med seg selvtilliten fra cupseieren.

- Vi har et press på oss om å prestere hver dag på et høyt nivå og det må vi fortsette å gjøre. Sesongen er langtfra over, sier Bellamy til Daily Mirror.

Flere stjerner? Fotballdirektør Damien Comolli  tror ligacupseieren gjør at Liverpool nå kan tiltrekke seg de aller, aller beste spillerne i Europa.

- Vi vet allerede nå at det er store spillere som ønsker seg til oss til sommeren, fordi de tror på dette prosjektet. Alle i Europa vet hva Liverpool FC prøver å få til, sier Comolli til Sky Sports.

FETTERE. Liverpools Steven Gerrard og Cardiffs  Anthony Gerrard. Foto: AP Photo/Nick Potts/PA
FETTERE. Liverpools Steven Gerrard og Cardiffs Anthony Gerrard. Foto: AP Photo/Nick Potts/PA Vis mer