Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Den voldssiktede toppidrettsutøveren vil avhøres på nytt

Eget ønske.

OVERNATTET PÅ GLATTCELLE: Toppidrettsutøveren som er siktet for vold mot samboeren, måtte overnatte på glattcelle etter en hendelse forrige helg. Foto: Dag G Nordsveen / Samfoto
OVERNATTET PÅ GLATTCELLE: Toppidrettsutøveren som er siktet for vold mot samboeren, måtte overnatte på glattcelle etter en hendelse forrige helg. Foto: Dag G Nordsveen / Samfoto Vis mer

En norsk toppidrettsutøver som er siktet for vold mot sin tidligere samboer, ønsker at politiet avhører ham på nytt.

Mannen ble pågrepet etter en voldsepisode i deres felles hjem natt til lørdag 8. november.

- Jeg anbefaler ham å gå i avhør for å imøtegå de spekulasjoner som verserer i mediene om at han er en voldsmann, sier hans forsvarer, advokat Mette Yvonne Larsen, til NTB.

Anbefaling Larsen skal ha et møte med sin klient onsdag der hun kommer til å anbefale ham å la seg avhøre. Hun understreker at politiet ikke selv har bedt om dette.

Mannens ekssamboer ble innlagt på Akershus universitetssykehus på Lørenskog etter hendelsen, og hun skal ha ligget der i nesten to døgn før hun ble utskrevet.

Glattcelle Idrettsutøveren har hele tiden nektet straffskyld i saken. Han måtte tilbringe en natt på glattcelle etter pågripelsen, men har ikke blitt varetektsfengslet.

Forholdet ha skrantet over en periode, men de to står fortsatt oppført med samme adresse.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media