Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Denilson scoret fra 30 meter

Arsenal avanserte fra gruppespillet.

FIKK DRØMMETREFF: Denilsons vingleskudd fra 30 meter ble for mye å håndtere for Standard Lieges keeper. Med 2-0 er Arsenal klare for cupspillet. Foto:  AP Photo/Tom Hevezi)
FIKK DRØMMETREFF: Denilsons vingleskudd fra 30 meter ble for mye å håndtere for Standard Lieges keeper. Med 2-0 er Arsenal klare for cupspillet. Foto: AP Photo/Tom Hevezi) Vis mer

|||

Arsenal slo Standard Liege 2-0 og er klar for cupspillet i mesterligaen for tiende gang på rad. London-laget vant gruppe H.

Samir Nasri utnyttet en miss av Liege-forsvarer Landry Mulemo etter 35 minutter og ga hjemmelaget 1-0. Denilson ordnet 2-0 like før første omgang var over med et langskudd fra 30 meter.

Arsenal hadde små problemer etter pause og trygget seieren. Engelskmennene hadde full kontroll og slapp aldri Liege inn i kampen.

Seieren betyr at Arsenal vant gruppen med 13 poeng, seks poeng foran Olympiakos som bare klarte 0-0 mot Alkmaar.

Liege hadde to baller i treverket på stillingen 0-0 i starten av kampen, men det var likevel en fullt fortjent seier Arsenal sikret seg. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media