Copa del Rey:

Denis og Luis Suárez herjet med Real Sociedad

Semifinale neste.

NAVNEBRØDRE: De er ikke brødre, bare navnebrødre, Denis (til venstre) og Luis Suárez. Torsdag herjet de med Real Sociedad i Copa del Rey. Foto: AP Photo / Manu Fernandez / NTB Scanpix
NAVNEBRØDRE: De er ikke brødre, bare navnebrødre, Denis (til venstre) og Luis Suárez. Torsdag herjet de med Real Sociedad i Copa del Rey. Foto: AP Photo / Manu Fernandez / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Barcelona - Real Sociedad 5-2 (1-0) 6-2 sammenlagt

(Dagbladet): Barcelona har ikke klart å hente inn Real Madrids ledelse i ligaen, men har en god mulighet til å stikke av med trofeet i Copa del Rey etter å ha slått ut Real Sociedad i dag.

De to navnebrødrene Denis og Luis Suárez herjet med motstanderne på Camp Nou, torsdag kveld, og var hovedgrunnen til overlegen Barca-seier.

Det startet etter 17 minutter, da Luis serverte Denis, og hjemmelaget ledet 1-0. Bortelaget klarte å holde Barcelona unna, og resultatet sto til pause.

Lekker lobb hjalp lite

Da Neymar ble taklet ti minutter ut i omgangen, var Lionel Messi, som så mange ganger før, treffsikker fra krittmerket. Uten problemer sendte han hjemmelaget opp til 2-0.

Tross en lekker lobb av Juanmi etter 62 minutter, var bortelaget sjanseløse.

Luis Suárez økte til 3-1 minuttet etter etter herlig forarbeid av Messi. Dessverre for bortelaget hjalp ikke reduseringa til Willian etter 73 minutter mye, da Árda Turan satte 4-2 ti minutter før slutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer