Copa del Rey:

Denis og Luis Suárez herjet med Real Sociedad

Semifinale neste.

<strong>NAVNEBRØDRE:</strong> De er ikke brødre, bare navnebrødre, Denis (til venstre) og Luis Suárez. Torsdag herjet de med Real Sociedad i Copa del Rey. Foto: AP Photo / Manu Fernandez / NTB Scanpix
NAVNEBRØDRE: De er ikke brødre, bare navnebrødre, Denis (til venstre) og Luis Suárez. Torsdag herjet de med Real Sociedad i Copa del Rey. Foto: AP Photo / Manu Fernandez / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Barcelona - Real Sociedad 5-2 (1-0) 6-2 sammenlagt

(Dagbladet): Barcelona har ikke klart å hente inn Real Madrids ledelse i ligaen, men har en god mulighet til å stikke av med trofeet i Copa del Rey etter å ha slått ut Real Sociedad i dag.

De to navnebrødrene Denis og Luis Suárez herjet med motstanderne på Camp Nou, torsdag kveld, og var hovedgrunnen til overlegen Barca-seier.

Det startet etter 17 minutter, da Luis serverte Denis, og hjemmelaget ledet 1-0. Bortelaget klarte å holde Barcelona unna, og resultatet sto til pause.

Lekker lobb hjalp lite

Da Neymar ble taklet ti minutter ut i omgangen, var Lionel Messi, som så mange ganger før, treffsikker fra krittmerket. Uten problemer sendte han hjemmelaget opp til 2-0.

Tross en lekker lobb av Juanmi etter 62 minutter, var bortelaget sjanseløse.

Luis Suárez økte til 3-1 minuttet etter etter herlig forarbeid av Messi. Dessverre for bortelaget hjalp ikke reduseringa til Willian etter 73 minutter mye, da Árda Turan satte 4-2 ti minutter før slutt.

Denis Suárez ble assistert av Messi to minutter senere, og sørget for å spikre 5-2-seieren.

Nå venter semifinale i Copa del Rey for de røde- og blåstripede.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer