Denne Anelka-feiringa gjør at West Brom mister hovedsponsoren sin

Zoopla har jødisk eier.

FISKEBOLLER: Quenelle er en fransk fiskebollelignende matrett, som ifølge Wikipedia kan minne om en form for stikkpiller. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON / NTB Scanpix
FISKEBOLLER: Quenelle er en fransk fiskebollelignende matrett, som ifølge Wikipedia kan minne om en form for stikkpiller. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Eiendoms-nettstedet Zoopla, som er hovedsponsoren til West Bromwich, kommer ikke til å forlenge avtalen med klubben når den løper ut i sommer.

Zooplas logo preger West Midlands-klubbens drakter, og var tidenes største sponsoravtale for West Bromwich da den ble undertegnet.

Grunnen til at selskapet ikke vil forlenge, er at Nicolas Anelka feiret et mål mot West Ham på en noe spesiell måte.

«La Quenelle» I en uttalelse fra firmaet, som eies av den jødiske finansmannen Alex Chesterman, heter det ifølge Sky Sports:

- I lys av angrepsspiller Nicolas Anelkas handlinger mot West Ham i jula, har selskapet de siste ukene vurdert sin posisjon, og funnet ut at vi ønsker å rette fokus på andre markedsføringsaktiviteter etter sesongen.

I slutten av desember gjorde nemlig franskmannen den såkalte «La Quenelle»-gesten etter en scoring. Tegnet utformes ved å peke den ene armen ned mot bakken samtidig som motsatt hånd legges på skulderen til den armen som peker nedover.

- Det er sykt Reaksjonene lot ikke vente på seg, all den tid gesten regnes for å være antisemittistisk, eller uttryke jødehat.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer