FIKK NOK: Jurgen Klopp likte dårlig at The Sun gravde i spillernes privatliv. Nå boikotter han avisa. Foto: NTB scanpix / Faksimile The Sun
FIKK NOK: Jurgen Klopp likte dårlig at The Sun gravde i spillernes privatliv. Nå boikotter han avisa. Foto: NTB scanpix / Faksimile The SunVis mer

Denne artikkelen gjorde at Klopp bestemte seg for boikott

En artikkel om En artikkel om Dejan Lovrens privatliv, fikk Jürgen Klopp til å boikotte The Sun på ubestemt tid. 

I artikkelen kom det fram private detaljer om kroatiske Lovren, blant annet at han sto over EM for å redde ekteskapet, skriver NTB.

Klopp avslørte i går at han kommer til å boikotte The Sun-journalister på ubestemt tid:

– Jeg synes at noen ting, uansett hvor offentlig personen er, bør kunne holdes privat. Noen ganger må det få konsekvenser, sier Klopp ifølge fotball365.com, som siterer han fra en pressekonferanse etter oppgjøret mot Mainz i går.

– Jeg tenkte for meg selv at det er åtte millioner aviser. Så hva betyr det om jeg dropper å prate med noen av dem? spurte tyskeren retorisk.

Fikk nok

Det var etter kampen mot Barcelona på lørdag at den tyske Liverpool-manageren fortalte at han kom til å boikotte avisa.

Ifølge Liverpool Echo, sa Klopp følgende da han fikk et spørsmål fra en The Sun-journalist:

- Jeg snakker ikke med The Sun lenger. Du kan høre etter og skrive hva du vil, men jeg svarer ikke på spørsmål fra din avis lengre.

Klopp fortsatte:

- Det handler ikke om at jeg jobber for Liverpool. Det er på grunn av ting som kommer til å skje i løpet av få dager eller de nærmeste ukene.

Det var før The Sun offentliggjorde saken om Lovren.

Skryt av egne

Klopps standpunkt faller i god jord hos Liverpool-supporterne. Tyskeren fikk hyllest og sympatierklæringer etter han tok et standpunkt.

-Redaktør for The Kopite, Torbjørn Flatin, sier følgende til Dagbladet:

- Vi vil ikke ha noe med avisa å gjøre. Ingen vil ha det. Det er bare veldig bra at Klopp boikotter. Jo mer fokus det blir på saken, jo bedre er det. Den boikotten som har vært i 27 år, den lever i beste velgående. De får fortsatt være med på pressekonferanser, men har for eksempel aldri vært med på de «eksklusive» møtene noen lokaljournalister har med Klopp.

- Hva gjør dette med Klopps status i Liverpool?

- Dette er noe som supporterne liker med Klopp. Han har satt seg inn i historien,kulturen og følelsene rundt klubben. Det er noe vi setter pris på, sier Flatin.