TOK SJANSEN: En ung supporter stormet banen for å få en klem av Ronaldinho. Foto:  AFP PHOTO/Guillermo LEGARIA/NTB Scanpix
TOK SJANSEN: En ung supporter stormet banen for å få en klem av Ronaldinho. Foto: AFP PHOTO/Guillermo LEGARIA/NTB ScanpixVis mer

Denne banestormeren ville ikke gi slipp da han fikk klem av sitt store idol

Trøstet av Ronaldinho.

(Dagbladet): Det var under kampen mellom brasilianske Atletico de Mineiro og colombianske Santa Fe i Libertadores Cup at en ung gutt stormet banen. Målet var den levende legenden Ronaldinho.

Og den unge supporteren kom helt bort til Ronaldinho like før slutt i kampen, og kastet seg rundt halsen på sitt idol. Og det taket slapp han ikke før vaktene omsider kom fram til duoen.

34-årige Ronaldinho så ut til å ta det hele med stoisk ro, og ga også gutten et trøstende klapp på skuldra i det han ble geleidet ut av banen. Han ga gutten et lite smil før han viste ham veien ut.

Det var andre supportere som fikk blod på tann etter opptrinnet, og flere stormet banen da dommeren blåste av.

Dårligere stemning var det da bortelagets supportere kastet mynter på Ronaldinho da han skulle ta en corner i andre omgang.

Etter kampen fikk publikum et glimt av hvor populær Ronaldinho er, da flere av ballguttene tok såkalte «selfies» med den brasilianske stjernespilleren.

Kampen endte 1-1 i Colombia.

GOD KLEM: En supporter fikk et minne for livet da han stormet banen. Foto: AFP PHOTO/Luis Acosta/NTB Scanpix
GOD KLEM: En supporter fikk et minne for livet da han stormet banen. Foto: AFP PHOTO/Luis Acosta/NTB Scanpix Vis mer