Denne Barcelona-feiringen får ekspert til å undre

- Spillerne vet jo hva resten av verden prater om.

FÅR VELAND TIL Å UNDRE: La Liga-ekspert Petter Veland spekulerer på betydningen av at Barcelona-spillerne ikke feiret sammen med trener Luis Enrique etter Neymars 1-0-scoring. Her er det Gerard Pique som roper høyest i første omgang. Foto: Albert Gea /  REUTERS / Scanpix
FÅR VELAND TIL Å UNDRE: La Liga-ekspert Petter Veland spekulerer på betydningen av at Barcelona-spillerne ikke feiret sammen med trener Luis Enrique etter Neymars 1-0-scoring. Her er det Gerard Pique som roper høyest i første omgang. Foto: Albert Gea / REUTERS / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Barcelona - Atlético Madrid 3-1 (2-0)

(Dagbladet): Flere spanske medier har den siste tiden rapportert om det som skal være store uenigheter internt i Barcelona - både i spillergarderoben og på styrerommet.

Et av de største problemene skal være Lionel Messi (27) og lagkameratenes misnøye med trener Luis Enrique (44). Tirsdag spekulerte derfor La Liga-ekspert Petter Veland på om de bevisst ville underprestere i kveldens toppkamp mot Atlético Madrid for å få sjefen fjernet.

Det skjedde ikke. I stedet for ble Camp Nou-publikummet begeistret av et heltent hjemmelag i første omgang. Etter de første 45 minuttene var stillingen 2-0, etter scoringer av Neymar og Luis Suárez.

Undret over feiringen I C More-studio i pausen gjorde imidlertid Veland det klart at han overhodet ikke var overbevist.

Eksperten var ikke overbevist om at det var hardt pressede Enrique som var grunnen til at Barcelona-spillerne bokstavelig talt blødde for drakten - noe Veland begrunnet med Barca-stjernenes oppførsel i feiringen av 1-0-målet.

- Hvis jeg hadde vært Barcelona-spiller og ville at Luis Enrique skulle fortsette og alt det som har vært i media bare var tøv - hva hadde jeg gjort da? spurte Veland før han svarte på sitt eget spørsmål:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.