Denne baseball-spilleren holder av billetter til MMA-dronninga Rousey før hver kamp

Foreløpig ikke fullklaff.

BETATT: Baseball-spilleren Anthony Giansanti er en smule betatt av MMA-dronninga Ronda Rousey, og forsøker helhjertet å invitere henne på en av hans baseball-kamper. Foto: AP/Twitter
BETATT: Baseball-spilleren Anthony Giansanti er en smule betatt av MMA-dronninga Ronda Rousey, og forsøker helhjertet å invitere henne på en av hans baseball-kamper. Foto: AP/Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Man må beundre utholdenheten til enkelte. Spesielt gjelder det baseball-spilleren Anthony Giansanti (26).

Han er nemlig veldig betatt av den amerikanske MMA-dronninga Ronda Rousey (28). Og han legger ikke direkte skjul på det, heller.

Over lengre tid har han henvendt seg til Rousey gjennom Twitter, der han har holdt av en billett til henne til hver eneste kamp denne sesongen. Sammen med meldingen har han lagt klokkeslett og arena.

Startet som en spøk - Jeg la igjen en billett til henne en dag, og håpet bare at gutta ville se på lista og få en latter ut av det. De sa at jeg burde legge det ut på Twitter, for det var morsomt. Så jeg gjorde det, folk likte det, og jeg fortsatte. Så ble det på en måte en greie. Jeg trodde ikke det skulle ta av som dette. Det var relativt harmløst, så tok det bare fyr, sier Giansanti til MMA Fighting.


- Hun er utrolig flink. Jeg er en stor UFC-fan og hun ser utrolig bra ut. Altså, hvorfor ikke? sier Giansanti til Des Moines Register

Men Rousey har foreløpig ikke besvart henvendelsene eller overvært en av Giansantis kamper. Men MMA-stjernas mor, derimot, Ann Maria De Mars, har fått med seg baseball-spillerens forsøk på å få datteras oppmerksomhet.

Ny match 1. august - Hun er på en måte litt opptatt med noen greier i Brasil akkurat nå, var moras korte svar. Rousey har nemlig sin neste UFC-kamp i Brasil 1. august.

Det visste selvfølgelig Giansanti.

TØFF: Ronda Rousey. Foto: AP Photo/Mark J. Terrill
TØFF: Ronda Rousey. Foto: AP Photo/Mark J. Terrill Vis mer

- Det er veldig sant. Jeg har vært egoistisk... jeg kan ikke vente med å se henne vinne! Så kanskje etterpå se en baseball-kamp. Krysser fingrene, svarte Giansanti, som spiller for Chicago Cubs.

Ifølge MMA Fighting er bakgrunnen for det hele en samtale i Cubs-garderoben:

- Jeg ser jo ganske tøff ut, og jeg har alltid blitt spurt om jeg tror jeg kan banke Ronda Rousey. Men jeg bare... jeg vil ikke banke henne, jeg vil ta henne med på date.Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer