KAN DET SKJE MED DENNE? Petter Solberg er optimistisk på vegne av seg selv før årets VM-runder i rallycross. Her er den nye bilen hans.Foto: Privat
KAN DET SKJE MED DENNE? Petter Solberg er optimistisk på vegne av seg selv før årets VM-runder i rallycross. Her er den nye bilen hans.Foto: PrivatVis mer

Denne bilen har Petter Solberg bygget selv

Tror han vinner rallycross-VM i den i år.

(Dagbladet): I hele vinter og vår har Petter Solberg bygget på sin nye bil.

Rallyverdensmesteren fra 2003 satser nå alt på å gjenvinne VM-tittelen med sitt eget helnorske lag, og bilen som du for første gang kan se bilde av i denne saken, kan være første steget på veien.

Skjønt, gjenvinne, Petter Solberg satser nå alt på å vinne i rallycross, ikke rally som han vant i 2003.

Fjorårssesongen ble ødelagt av motorproblemer, men i den nye bilen er Petter Solberg helt sikker på at det ikke skal være hindret denne sesongen.

- En ny fransk motorleverandør sørger for at jeg føler meg helt trygg på at det blir løst, sa han rett før jul.

I den artikkelen avslørte han også at Alexander Hvaal overtar den gamle bilen hans, og at de to utgjør det helnorske laget når VM-rundene starter i Portugal i mai.

Petters nye bil blir offisielt presentert i Italia neste uke, men overfor nettstedet Maxrally letter Solberg litt på sløret.

- Det har vært mye arbeid fram til der vi er nå, alle vi i teamet har lagt inn arbeidsøkter på opptil 40 timer i strekk, sier Petter til nettstedet.

Bildet av bilen er tatt idet han fyrte opp bilen for aller første gang, og nå håper han at Citroenen, som har fått navnet PSE02 2014, er god nok for å vinne ham VM-tittelen.