Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Denne bør du ikke synge i årets julebord, van Persie

Se United-spissen synge «You'll never walk alone».

SYNGER LIVERPOOL-SANG: Robin van Persie har levert i United-trøya etter overgangen fra Arsenal, men på et klipp som sirkulerer på internett synger han Liverpool-låta You'll never walk alone. Bildegrab: Youtube.
SYNGER LIVERPOOL-SANG: Robin van Persie har levert i United-trøya etter overgangen fra Arsenal, men på et klipp som sirkulerer på internett synger han Liverpool-låta You'll never walk alone. Bildegrab: Youtube. Vis mer

(Dagbladet): Robin van Persie (29) sto for sommerens mest kontroversielle overgang i Premier League da han gikk fra Arsenal til rivalen Manchester United.

Det er liten tvil om at spissen har kommet godt til rette i Alex Fergusons mannskap og nederlenderen står med fire mål på sine tre første kamper.

Men en video av en syngende Robin van Persie sirkulerer på internett i disse dager og er snappet opp av flere britiske meder. Der synger 29-åringen en sang han neppe bør synge på årets julebord med Ferguson og sine nye lagkamerater.

I videoklippet synger van Persie nemlig Liverpool-låta «You'll never walk alone», og ifølge blant annet Daily Mail skal dette ha skjedd på en karaokebar i Rotterdam i fjor sommer.

Klippet kan du se her.

GOD START: Manchester Uniteds Robin van Persie har scoret fire mål på tre kamper. Foto: REUTERS/Dylan Martinez
GOD START: Manchester Uniteds Robin van Persie har scoret fire mål på tre kamper. Foto: REUTERS/Dylan Martinez Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media