Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Denne Brann-spilleren kan bli årets kupp i Premier League

Interesse også fra Italia og Tyskland.

ØNSKET I ITALIA, TYSKLAND OG ENGLAND: Brann-spiller Stephane Badji (t.v), her mot Tunisia i oktober, skal være på vei bort fra Tippeligaen. Foto: AFP /  SALAH HABIBI / NTB SCANPIX
ØNSKET I ITALIA, TYSKLAND OG ENGLAND: Brann-spiller Stephane Badji (t.v), her mot Tunisia i oktober, skal være på vei bort fra Tippeligaen. Foto: AFP / SALAH HABIBI / NTB SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): På tross av Branns nedrykkskamp har Stephane Badji (24) spilt seg inn på på det senegalske landslaget.

Brann-spillerens agent slår nå fast at Badji er svært ettertraktet blant en rekke europeiske klubber.

- Det har vært masse interesse for Stephane from fra hele Europa. Det har vært klubber fra England, Tyskland og Italia som har vist interesse for ham, sier agent Willie McKay til Sky Sports.

Agenten sier det er naturlig med stor interesse for midtbanespilleren, siden han på Senegal spiller side om side med Premier Leauge-stjerner som Papiss Cisse, Saido Mane og Mohamed Diame.

Badji kom til Brann fra Sogndal for to år siden, med en prislapp på sju millioner kroner.

17 STARTER: Stephane Badjii har vært på banen i totalt 21 kamper for Brann denne sesongen. 
Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
17 STARTER: Stephane Badjii har vært på banen i totalt 21 kamper for Brann denne sesongen. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer

- Stephane har en kjøpsklausul på 600 000 pund i sin kontrakt, og han kan blir årets kupp for en klubb i januar, sier agenten.

Opplysningene om en slik klausul avvises av Brann, overfor Bergensavisen.

— Det finnes ingen slik klausul. Utover det har jeg ingen kommentar til dette, sier Branns daglige leder Roald Bruun-Hanssen til lokalavisa.

Daily Mail skriver at Crystal Palace og Sunderland bare er to av mange klubber som følger den tidligere Sogndal-spilleren. Lørdag spilte Badji hele kampen da Senegal slo Egypt 1-0.

Tidligere har agent McKay uttalt at Badji blir en stor suksess dersom en Premier League-klubb tør å ta sjansen på den anvendelige midtbanespilleren.

Selv var Badji åpen for klubbskifte allerede i sommer, noe som ikke ble avvist av Bruun-Hanssen.

- Får vi et bud på ham, får vi lytte til det.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media