Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Denne dama skal lure Peter Crouch til Crystal Palace

Managerens slue plan.

GLADGUTT: Peter Crouch har spilt for ikke færre enn ti klubber i karrieren. Rapporter fra England tyder på at Crystal Palace kan bli neste stoppested for den 201 centimeter høye spissen. Foto: AFP / PAUL ELLIS / NTB Scanpix
GLADGUTT: Peter Crouch har spilt for ikke færre enn ti klubber i karrieren. Rapporter fra England tyder på at Crystal Palace kan bli neste stoppested for den 201 centimeter høye spissen. Foto: AFP / PAUL ELLIS / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Dagen før overgangsvinduet åpner i internasjonal fotball er - som seg hør og bør - spekulasjonene for lengst i gang rundt hvem som skal hvor.

Et av dagens mest konkrete rykter er Crystal Palaces interesse for Stoke City-spiss Peter Crouch.

London-klubben ligger fjerde sist i Premier League, men har hatt en god periode etter at Tony Pulis erstattet Ian Holloway som manager 23. november.

Pulis har ikke lagt skjul på at han ønsker å forsterke laget i januar, og en av spillerne han har sett seg ut er tidligere elev Peter Crouch.

Skal overbevise kona Den 201 centimeter høye spissen har stort sett vært fast for Mark Hughes' Stoke så langt denne sesongen, men Pulis har åpenbart trua på at alt kan kjøpes for penger.

Den rutinerte manageren har ifølge Daily Mail også en klar plan for hvordan han skal overbevise Crouch om at Crystal Palace er rett klubb, nemlig gjennom kona.

KJENDIS: Abbey Clancy (27) kan kanskje fristes med en retur til London, tror Tony Pulis. Foto: Stella Pictures
KJENDIS: Abbey Clancy (27) kan kanskje fristes med en retur til London, tror Tony Pulis. Foto: Stella Pictures Vis mer

Crouch er gift med modell, tv-programleder og vinner av britiske «Skal vi danse», Abbey Clancy (27). Pulis har planer om å bruke storbyen London for å få henne til å overbevise ektemannen om å bytte klubb.

- Jeg håper London vil være en nøkkelfaktor. Det er en av de beste, om ikke den beste, byen i verden, sier han, ifølge Daily Mail.

Ikke første gang Ifølge avisa var det Pulis som overbeviste Crouch om å gå fra Tottenham til nettopp Stoke i 2011, til tross for at Clancy den gangen ikke skal ha vært spesielt lysten på å flytte ut av hovedstaden.

Nå har han tydeligvis planer om å gjøre det godt igjen.

Ifølge Daily Mail er Tony Pulis ikke akkurat ukjent med å overbevise fotballfruer om å flytte med mannen til nye steder.

- Da jeg hentet Joe Parkinson til Bournemouth som et av mine første kjøp, hadde han med kona og en liten baby, sier Pulis.

RINGREV: Crystal Palace-manager Tony Pulis har overbevist koner før. Foto: AFP / ADRIAN DENNIS / NTB Scanpix
RINGREV: Crystal Palace-manager Tony Pulis har overbevist koner før. Foto: AFP / ADRIAN DENNIS / NTB Scanpix Vis mer

Manageren tok med paret til den kjente stranda i Bournemouth for å overbevise dem.

- Jeg sa til dem «dette er det dere kan få. I Nord-England sparer folk penger hele året for å komme hit på ferie, men vi kan faktisk betale dere for være her», forteller han.

Pulis håper også at det faktum at klubben har begynt å ta flere poeng etter at han ble ansatt, kan hjelpe med å overbevise.

• Crystal Palace møter Norwich hjemme i morgen.

SUPERPAR: Clancy og Crouch er et av Englands mest kjente kjendispar. Sammen har de en datter. Foto: Stella Pictures
SUPERPAR: Clancy og Crouch er et av Englands mest kjente kjendispar. Sammen har de en datter. Foto: Stella Pictures Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media