Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Denne dama sørget for at Carlo Ancelotti får en rolle i den nye Star Trek-filmen

Ja, du leste riktig.

GODE VENNER: Hollywood-skuespiller Zoe Saldana har sørget for at venn og fotballmanager Carlo Ancelotti får en liten rolle i Star Trek Beyond. Begge foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Hollywood-skuespiller Zoe Saldana har sørget for at venn og fotballmanager Carlo Ancelotti får en liten rolle i Star Trek Beyond. Begge foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Carlo Ancelotti (56) har innvilget seg selv et sabbatsår etter at han fikk sparken som manager i Real Madrid i mai.

Den tidligere Milan-, Chelsea- og PSG-sjefen ligger imidlertid ikke på latsiden av den grunn. Italienske aviser skriver nemlig at han blir å se i den nye Star Trek-filmen, som etter planen blir å se på kino til sommeren.

Ancelotti har en mindre rolle i filmen som har fått navnet «Star Trek Beyond», og han skal allerede ha gjort opptaket til popcornfilmen i Vancouver. 56-åringen spiller ifølge Goal en forsker som undersøker et utenomjordisk vesen.

Saldana-vennskap La Gazzetta dello Sport skriver, ifølge Daily Mail, at det er Ancelottis vennskap med superstjerna Zoe Saldana (37) som har sørget for at han blir å se i storfilmen.

Saldana har spilt rollen som Nyota Uhura i både «Star Trek» og den strålende oppfølgeren «Star Trek into darkness». Hun fortsetter som Uhura i «Star Trek Beyond».

ROMFARTS-ACTION: Zoe Saldana (t.h.) har vært å se som Nyota Uhura i de to nyeste Star Trek-filmene. Hun er også med i den tredje, og det er altså også Carlo Ancelotti. Foto: NTB Scanpix
ROMFARTS-ACTION: Zoe Saldana (t.h.) har vært å se som Nyota Uhura i de to nyeste Star Trek-filmene. Hun er også med i den tredje, og det er altså også Carlo Ancelotti. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Andre superstjerner som Idris Elba, Chris Pine og Simon Pegg skal også være med i film nummer tre.

Vil tilbake til fotballen Det gjenstår å se om Ancelotti er tilbake som fotballmanager når filmen kommer på kino neste år. Tidligere i oktober sa han til Corriere dello Sport at han definitivt ikke er ferdig som trener, og at England er en naturlig destinasjon.

- Jeg har lyst til å dra tilbake til Premier League. Der finner du ikke de ideelle omgivelsene for fotball, men for spillet rundt fotballen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!