Denne dansken kan bli Zlatans erstatter i Milan

Bendtner er på flyttefot, og Ferguson er forbannet på Arsenal. Her er dagens ryktebørs.

STOR OG SKANDINAVISK: Nicklas Bendtner blir lansert som Zlatan Ibrahimovic sin erstatter i AC Milan.Foto: REUTERS/Michael Dalder/NTB scanpix
STOR OG SKANDINAVISK: Nicklas Bendtner blir lansert som Zlatan Ibrahimovic sin erstatter i AC Milan.Foto: REUTERS/Michael Dalder/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Store, sterke, skandinaviske spisser. Der slutter trolig også likheten mellom Zlatan Ibrahimovic og Nicklas Bendtner. Likevel lanseres dansken, som stadig befinner seg ute i kulda i Arsenal, som svenskens erstatter i AC Milan.

Det hevder iallfall vanligvis velorienterte Gazzetta dello Sport å vite, ifølge Aftonbladet. Det har vært en voldsom vårrengjøring på Milanello siden sesongslutt. Til sammen 12 spillere har forlatt klubben, noe som har skapt mye uro i supporterkretser.

Derfor har også Milans visepresident Adriano Galliani tilbudt å gi pengene tilbake til dem som har kjøpt sesongkort, men som  er misfornøyde med klubbens overgangsaktiviteter.

Uendret mål Spørsmålet er om begrensede Bendtner, som ifølge Daily Mirror også kan ende opp i Galatasaray, kan stagge misnøyen.

Etter å ha tapt både mot Juventus og byrival Inter i to 45 minutters kamper i Bari lørdag, bedyrer trener Massimiliano Allegri at målsettingene forblir uendret tross stjerneflukten:

- Klubben vet hva de må gjøre. Enkelte spillere har dratt, og enn så lenge må jeg jobbe med de ressursene jeg rår over, men flere vil komme før 31. august. Jeg er ikke en som hugger hodet av folk. Vi har evaluert situasjonen i samråd med klubbledelsen. Derfor har noen spillere blitt værende og flere vil komme inn, så med dette laget må vi fortsatt sikte mot en topp tre plassering i Serie A, sier han, ifølge football-italia.net.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer