Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Denne dansken kan bli Zlatans erstatter i Milan

Bendtner er på flyttefot, og Ferguson er forbannet på Arsenal. Her er dagens ryktebørs.

STOR OG SKANDINAVISK: Nicklas Bendtner blir lansert som Zlatan Ibrahimovic sin erstatter i AC Milan.Foto: REUTERS/Michael Dalder/NTB scanpix
STOR OG SKANDINAVISK: Nicklas Bendtner blir lansert som Zlatan Ibrahimovic sin erstatter i AC Milan.Foto: REUTERS/Michael Dalder/NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Store, sterke, skandinaviske spisser. Der slutter trolig også likheten mellom Zlatan Ibrahimovic og Nicklas Bendtner. Likevel lanseres dansken, som stadig befinner seg ute i kulda i Arsenal, som svenskens erstatter i AC Milan.

Det hevder iallfall vanligvis velorienterte Gazzetta dello Sport å vite, ifølge Aftonbladet. Det har vært en voldsom vårrengjøring på Milanello siden sesongslutt. Til sammen 12 spillere har forlatt klubben, noe som har skapt mye uro i supporterkretser.

Derfor har også Milans visepresident Adriano Galliani tilbudt å gi pengene tilbake til dem som har kjøpt sesongkort, men som  er misfornøyde med klubbens overgangsaktiviteter.

Uendret mål Spørsmålet er om begrensede Bendtner, som ifølge Daily Mirror også kan ende opp i Galatasaray, kan stagge misnøyen.

LOJALITET PÅ PRØVE: Daniele De Rossi (t.v.) er sammen med Francesco Totti (midten) blant tidenes største Roma-helter, og har forblitt lojal mot klubben i sitt hjerte hele karrieren. Men når Manchester City nå ryktes å forberede et bud, spørs det om lojaliteten ikke blir satt på prøve. Foto: AP Photo/Alfredo Falcone/Lapresse/NTB scanpix
LOJALITET PÅ PRØVE: Daniele De Rossi (t.v.) er sammen med Francesco Totti (midten) blant tidenes største Roma-helter, og har forblitt lojal mot klubben i sitt hjerte hele karrieren. Men når Manchester City nå ryktes å forberede et bud, spørs det om lojaliteten ikke blir satt på prøve. Foto: AP Photo/Alfredo Falcone/Lapresse/NTB scanpix Vis mer

Etter å ha tapt både mot Juventus og byrival Inter i to 45 minutters kamper i Bari lørdag, bedyrer trener Massimiliano Allegri at målsettingene forblir uendret tross stjerneflukten:

- Klubben vet hva de må gjøre. Enkelte spillere har dratt, og enn så lenge må jeg jobbe med de ressursene jeg rår over, men flere vil komme før 31. august. Jeg er ikke en som hugger hodet av folk. Vi har evaluert situasjonen i samråd med klubbledelsen. Derfor har noen spillere blitt værende og flere vil komme inn, så med dette laget må vi fortsatt sikte mot en topp tre plassering i Serie A, sier han, ifølge football-italia.net.

City på De Rossi-jakt Apropos stjerneflukt fra Serie A: AC Milan er ikke aleine om å slite med å holde på sine største profiler når de store pengene ligger andre steder i Fotball-Europa.

Romas midtbanegladiator Daniele De Rossi skrev så seint som i vinter under på en kontraktsforlengelse med klubben i sitt hjerte, men det hindrer ikke Manchester City i å legge ut følere.

KATTA UTE AV SEKKEN: En meget misfornøyd Alex Ferguson innrømmet at Manchester United har lagt inn et bud på Robin van Persie. Trøsten får være at Sunday Times mener å vite at nederlenderen foretrekker en overgang til Old Trafford.Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB scanpix
KATTA UTE AV SEKKEN: En meget misfornøyd Alex Ferguson innrømmet at Manchester United har lagt inn et bud på Robin van Persie. Trøsten får være at Sunday Times mener å vite at nederlenderen foretrekker en overgang til Old Trafford.Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB scanpix Vis mer

La Stampa har snappet opp rykter om at de regjerende engelske seriemesterne, som lader opp til tittelforsvaret i Østerrike, er i ferd med å forberede et bud på 30 millioner euro (cirka 210 millioner kroner) for De Rossi, som fyller 29 år på tirsdag.

Den italienske hovedstadsklubben hadde en skuffende fjorårssesong, og står uten plass i europacupene til høsten. Sterke lojalitetsbånd kommer derfor til å bli satt på prøve om City kommer lokkende med en velfylt lønningspose og ambisjoner om å hevde seg i Champions League.

Vil ha van Persie og Suarez Juventus har imidlertid ikke de samme økonomiske bekymringene som sine rivaler, og fortsetter jobben med å forsterke et allerede sterkt mannskap med høyprofilerte nysigneringer.

Ifølge velrennomerte BBC skal «den gamle dame» ha fortalt Robin van Persie at de ønsker å bygge framtida rundt et spisspar bestående av nederlenderen og Liverpools Luis Suarez.

BRUKT SOM SALGSPITCH: Juventus skal ifølge BBC ha lokket Robin van Persie med at Luis Suarez kan bli hans spissmakker i Torino.Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB scanpix
BRUKT SOM SALGSPITCH: Juventus skal ifølge BBC ha lokket Robin van Persie med at Luis Suarez kan bli hans spissmakker i Torino.Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB scanpix Vis mer

Italienske medier deler imidlertid ikke samme oppfatning av hva som foregår på klubbkontorene i Torino, og lanserer Fiorentinas Stevan Jovetic som et mer realistisk mål, med mulighet til å bruke Fabio Quagliarella for å sukre pillen.

Bekrefter van Persie-bud Kanskje like greit, for ifølge Sunday Times (krever innlogging) foretrekker van Persie en overgang til Manchester United.

Manchester United er på sin side er misfornøyde med mangelen på diskresjon hos Arsenal. Sir Alex Ferguson erkjente i går eksistensen av et formelt bud på fjorårets Premier League-toppscorer, men setter veldig liten pris på at det har havnet i offentligheten.

- Arsenal har åpenbart røpet det faktum at vi har lagt inn et bud på ham. Vi forsøker å holde kortene så tett til brystet som mulig inntil vi sluttfører en avtale. Det er ikke noe poeng i å snakke om noe som kanskje ikke kommer til å skje. Det er også andre klubber som er interesserte i spilleren. Vi har vist interesse, og det er der vi står i øyeblikket, buldrer skotten, ifølge Telegraph.

Ettertraktede brasser I går møtte det nykomponerte britiske OL-laget en motstander med tre av verdens tre heteste fotballnavn i Middlesbrough da Brasils OL-mannskap sto på motsatt banehalvdel.

MER REALISTISK: Men italienske medier mener Stevan Jovetic er et mer realistisk mål for «den gamle dame».Foto: AP Photo/Fabrizio Giovannozzi/NTB scanpix
MER REALISTISK: Men italienske medier mener Stevan Jovetic er et mer realistisk mål for «den gamle dame».Foto: AP Photo/Fabrizio Giovannozzi/NTB scanpix Vis mer

Av trioen Neymar, Lucas Moura og Oscar er de to sistnevnte sterkt ønsket i Premier League, skal man tro avisskriveriene de siste ukene.

For å starte med Oscar, innrømmer Internacional-angriperen at han har vært til legesjekk hos Chelsea, men at han ikke har skrevet under på noen kontraktspapirer.

- Jeg møtte bare legen, ingenting annet. Nå vil jeg vente til etter OL før jeg bestemmer meg for framtida, sier 20-åringen, ifølge BBC.

PÅ LEGESJEKK: Oscar (t.v.) sier han har vært på legesjekk i Chelsea, men at han ikke bestemmer seg for klubbframtida før etter OL.Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB scanpix
PÅ LEGESJEKK: Oscar (t.v.) sier han har vært på legesjekk i Chelsea, men at han ikke bestemmer seg for klubbframtida før etter OL.Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB scanpix Vis mer

Hva Lucas angår, virker det som om han må finne seg i en god porsjon mas fra Manchester Uniteds høyreback Rafael under OL-samlingen. Den ene av de to Da Silva-tvillingene ivrer nemlig veldig etter å bli lagkamerat med São Paulo-spilleren også på klubblaget, skriver Daily Mirror.

- Ja, jeg har sagt til Lucas at han burde komme til Manchester United - selvfølgelig. Dersom du så hvordan vi spilte i Middlesbrough, vil du skjønne at brasilianske spillere kan spille godt i England. Vi koste oss på banen, og vi koser oss med å spille fotball, sier Rafael, som sannsynligvis vet at været i både i Nordøst- og Nordvest-England, nødvendigvis ikke er like stabilt så fort kalenderen viser september.

RAFAEL-MAS: Rafael Da Silva vil gjerne bli lagkamerat med Lucas Moura i Manchester United. I går viste han seg fram på engelsk jord i en OL-oppkjøringskamp mot Storbritannia i Middlesbrough. Foto: EPA/PETER POWELL/NTB scanpix
RAFAEL-MAS: Rafael Da Silva vil gjerne bli lagkamerat med Lucas Moura i Manchester United. I går viste han seg fram på engelsk jord i en OL-oppkjøringskamp mot Storbritannia i Middlesbrough. Foto: EPA/PETER POWELL/NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media