Denne dommertabben tok all luft ut av Lillestrøm

Sarpsborg 08 vant fortjent.

FILMING?: Marius Lundemo burde fått straffe - men fikk gult kort. Det ble et øyeblikk som fikk hjemmefansen til å koke, men Sarpsborg 08 trenger ikke å ha dårlig samvittighet: De spilte en meget god kvartfinale. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
FILMING?: Marius Lundemo burde fått straffe - men fikk gult kort. Det ble et øyeblikk som fikk hjemmefansen til å koke, men Sarpsborg 08 trenger ikke å ha dårlig samvittighet: De spilte en meget god kvartfinale. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lillestrøm-Sarpsborg 0-2 (0-1):

LILLESTRØM (Dagbladet): Sarpsborg by har feiret sju cupgull. Det siste av dem kom da Sparta slo Solberg for 62 år siden. Etter den solide kvartfinaleseieren mot Lillestrøm i kveld, blomstrer cupfeberen i østfoldbyen igjen.

I to av de sentrale rollene på Åråsen fant vi en serber som er opplært til å gi alt mot nettopp Lillestrøm - og en dommer som burde ha gitt hjemmelaget straffespark i første omgang. Han valgte å dømme filming i stedet.

LSK i stolpen Lillestrøm fikk kampens første store sjanse da Erling Knudtzon trillet ballen forbi Sarpsborg-debutant Gudmund Taksdal Kongshavn etter seks minutter. Skuddet traff innsida av stanga, og kula spratt langs målstreken, før Kongshavn klarte å få kontroll. Stort nærmere går det ikke an å komme, og Lillestrøm skulle ikke bli flaksens venn seinere i kampen heller.

Kvarteret var spilt da Sarpsborg-spiss Alejandro Castro fikk et skudd i beina tre meter fra målstreken. Costaricanerens styring var av typen som går i nettet 19 av 20 ganger, men Arnold Origi i Lillestrøms mål var lynraskt nede og hindret den opplagte scoringen. I neste bevegelse fikk han tuppet ballen bort fra det farligste området.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer