Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Denne duoen holdt på å havne i Manchester United

Men Ferguson synes ikke Gerrard er en topp, internasjonal spiller.

LAGKAMERATER: I flere år spilte Steven Gerrard og Fernando Torres sammen i Liverpool. I dag avslører Alex Ferguson at duoen fort kunne blitt lagkamerater i Manchester United. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON/NTB Scanpix
LAGKAMERATER: I flere år spilte Steven Gerrard og Fernando Torres sammen i Liverpool. I dag avslører Alex Ferguson at duoen fort kunne blitt lagkamerater i Manchester United. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det var som vente mye å ta tak i da Sir Alex Ferguson lanserte sin selvbiografi i ettermiddag. David Beckham og Roy Keane får begge gjennomgå, mens Wayne Rooney slapp billigere unna enn enkelte fryktet.

Det handlet imidlertid ikke bare om spillere Ferguson ledet i United, også et par navn som nesten holdt på å bli Ferguson-elever ble avslørt. Blant disse var Fernando Torres og Steven Gerrard.

Kneblet av United-duo Sistnevnte holdt på å havne i Chelsea i 2005, men den tidligere United-manageren var også med i kampen om å sikre seg Liverpool-kapteinen. Gerrard ble til slutt værende hos Merseyside-klubben. Det var kanskje like greit, skal vi tro Ferguson.

- Gerrard var aldri en topp, topp spiller, skriver han i boka.

Den tidligere United-manageren trekker fram kampene mellom Liverpool og United for å bevise poenget sitt.

- Da Roy Keane og Paul Scholes spilte sentralt for oss mot Liverpool, var Gerrard knapt borti ballen.

Spanske forbindelser Også nåværende Chelsea-spiss Fernando Torres skal ha vært på ønskelista til Ferguson. Torres ble kjøpt til Liverpool av Rafael Benitez i 2007.

Ferguson skriver i boka si at han kom med konkrete forespørsler til Atletico Madrid om å få kjøpe spissen, men at Benitez, med sine spanske forbindelser, trakk det lengste strået.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media