Denne feiringen kan gi Bendtner trøbbel

- Har dere noen fotballspørsmål, eller?

VISTE FRAM BOXERSHORTSEN: Nicklas Bendtner hevder dette bare er lykkebokseren hans. For andre kunne det se ut som snikreklame for spillselskapet Paddy Power, og i så fall risikerer dansken streng straff av Uefa. Foto:        REUTERS/Gleb Garanich
VISTE FRAM BOXERSHORTSEN: Nicklas Bendtner hevder dette bare er lykkebokseren hans. For andre kunne det se ut som snikreklame for spillselskapet Paddy Power, og i så fall risikerer dansken streng straff av Uefa. Foto: REUTERS/Gleb Garanich Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Portugal - Danmark 3-2

LVIV (Dagbladet): To mål på tre skudd.

Det var den imponerende fasiten for Nicklas Bendtner mot Portugal - uten at det var nok til å gi Danmark det ene poenget de så sårt hadde trengt.

Tre minutter før full tid avgjorde nemlig innbytter Silvestre Varela for portugiserne, og nå må Danmark ha minst uavgjort mot Tyskland for å nå en kvartfinale.

Som den siste av alle spillerne kom Bendtner ut i pressesonen litt etter klokka 22. Han var stolt over hvordan danskene greide å hente opp 0-2 til 2-2, over sin egen scoringsstatistikk mot Portugal (seks på fem kamper) og over å ha spilt sin landskamp nummer 60.  Men han var bitter over å sitte tomhendt igjen etter en ellers så sterk snuoperasjon.

- Da jeg utliknet var vi fornøyde med å ta det ene poenget, for vi hadde kjempet veldig hardt for å komme tilbake. Å tape til slutt føles tøft. Vi er skuffet og triste, sier Bendtner til Dagbladet.

Nekter for avtale Etter 2-2-målet løp Bendtner jublende mot sidelinja, før han dro ned shortsen et stykke på vei samtidig som han løftet opp trøya.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer