Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Denne feiringen koster ham 80 000 kroner. Og det er ikke første gang

Uhelbredelige Marshawn Lynch.

ET SKRITT FOR LANGT: Marshawn Lynch har nok en gang klart å erte på seg ligaledelsen i NFL med sin touchdown-markering. Denne gangen endte det med en bot pålydende 80 000 kroner. Foto: Mark J. Rebilas/USA TODAY Sports/NTB Scanpix
ET SKRITT FOR LANGT: Marshawn Lynch har nok en gang klart å erte på seg ligaledelsen i NFL med sin touchdown-markering. Denne gangen endte det med en bot pålydende 80 000 kroner. Foto: Mark J. Rebilas/USA TODAY Sports/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Da Marshawn Lynch seilte gjennom lufta på vei mot touchdown den 21. desember, gjorde han det samme som han har gjort flere ganger tidligere.

Han lente seg like greit tilbake og tok seg i skrittet - noe det ikke settes nevneverdig pris på i NFL.

80 000 Lynch, som vant Super Bowl med Seattle Seahawks så sent som i februar, har nå fått en mindre hyggelig julegave fra ligaens ledelse.

En bot pålydende drøye 80 000 kroner. Det skriver blant annet ESPN.

Dette er som sagt heller ikke første gangen Lynch har havnet i inntektskolonnen ligaen. I 2010 gjorde han samme feiring mot New Orleans Saints, men slapp da unna uten at det fikk noen form for finansielle følger.

Like heldig var han ikke da han gjentok gesten mot New England Patriots i fjor. 70 000 kroner kostet opptrinnet ham da.

I tillegg gikk han på en smell pålydende 700 000 kroner i fjor da han brøt med NFLs medieretningslinjer for spillere. Han hadde da vært utilgjengelig for journalister når NFL krevde at han skulle være det motsatte.

- Bare for å slippe bot Nettopp derfor var han til stede forut for Super Bowl - uten at det ga journalistene så veldig mye å jobbe med.

Han satt der i sju minutter og sa noen få setninger om hvorfor han ikke ville la seg intervjue. Så klatret han ned for å komme seg unna.

- Jeg har ikke mye å si, sjef, virkelig ikke, sa Lynch.

- Jeg er her bare for å slippe å få bot. Det er den eneste grunnen.

Mest veltalende var han da han argumenterte mot påstanden om at mediene er en bro til fansen, Seattles «tolvte mann».

- Tolverne har ikke noe problem med det. De støtter meg. Folkene jeg spiller for søndag har ikke noe problem med det, så hva er poenget? Det er mediene som har et problem med det, sa han.

DYR I DRIFT: Marshawn Lynch har klart å pådra seg anseelige summer i bøter i løpet av karrieren. Foto: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports/NTB Scanpix
DYR I DRIFT: Marshawn Lynch har klart å pådra seg anseelige summer i bøter i løpet av karrieren. Foto: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports/NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media