RAPPORTERES:  - Det vi fikk tilbakemelding på er at det var hengt opp et lite banner etterpå der det står noe som ikke er innenfor retningslinjene, sier arrangementsansvarlig i Sogndal Fotball om dette banneret fra Klanen. Foto: Alf Vidar Snæland / NTB Scanpix
RAPPORTERES: - Det vi fikk tilbakemelding på er at det var hengt opp et lite banner etterpå der det står noe som ikke er innenfor retningslinjene, sier arrangementsansvarlig i Sogndal Fotball om dette banneret fra Klanen. Foto: Alf Vidar Snæland / NTB ScanpixVis mer

Denne framstillingen av Yngve Hallén fikk NFFs representant til å se rødt

Klanen-banneret vil bli rapportert.

(Dagbladet): Store mengder Klanen-medlemmer hadde tatt turen fra hovedstaden for å få med seg det svært viktige oppgjøret mot Sogndal i kveld.

Kampen endte med 1-2-seier til Vålerenga, som med det klatrer litt ut av nedrykksgjørma med sine 33 poeng.

Men ifølge NRK er det noe helt annet det vil bli skrevet hjem om av Norges Fotbalforbunds delegat på kampen.

For et banner som viser fotballpresident Yngve Hallén som mafiabossen fra Gudfaren-filmene falt ikke i god jord hos delegaten.

Allerede før kampen skal Klanen ha hengt opp også andre bannere som gikk på NFF og Hallén, men disse ble tatt ned.

At Sogndal Fotball lot banneret av Hallén som mafiaboss henge, vil bli rapportert, forteller arrangementssjef Geir Inge Heggestad til NRK.  

- Det vi fikk tilbakemelding på er at det var hengt opp et lite banner etterpå der det står noe som ikke er innenfor retningslinjene. Det blir rapportert, men jeg tror ikke det vil bli noen stor sak ut av det, sier Heggestad til NRK.

At Klanen ikke er så glade i fotballpresidenten er ikke noe nytt. De har blant annet en egen Facebook-aksjon for å få fjernet Hallén, som kalles «Ja til kamper - nei til pamper».

Klanen skal heller ikke være fornøyd med hvordan Yngve Hallén har opptrådd i forbindelse med den mye omtalte overgangssaken.

Tidligere ble også et av deres medlemmer nektet å ta med seg banneret «Takk Drillo - get lost Hallén» inn på landskampen mellom Norge og Island.

Da Dagbladet snakket med Klanen tidligere i kveld, var de vel så glade for å ha slått Sogndal - som å ha slått gamleklubben til Yngve Hallén.

- Det er utrolig herlig. Det er mye bedre å vinne borte enn hjemme. Og så slo vi Hallén også, sier Klanens talsmann, om å ha slått laget hvor fotballpresidenten har vært president.