Denne Friends-scena fikk tennisstjerna til å knuse alle trofeene sine

- Så ut som en idiot.

SÅ RØDT:Tennisspilleren Andre Agassi ble så forbanna etter denne Friends-scena at han knuste alle trofeene sine. Grunnen var at kjæresten fikk ham til å se ut som en idiot. Foto: NTB Scanpix
SÅ RØDT:Tennisspilleren Andre Agassi ble så forbanna etter denne Friends-scena at han knuste alle trofeene sine. Grunnen var at kjæresten fikk ham til å se ut som en idiot. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den tidligere tennisspilleren Andre Agassi (44) skal ha blitt så sint at han knuste trofeene fra Wimbledon og US Open da han så kjæresten og skuespiller Brooke Shields i en episode av den populære tv-serien Friends - eller Venner for livet som den heter på norsk.

Det forteller Shields selv i en ny bok, ifølge Daily Mail.

Kjørte over 43 mil Det var en restaurant-scene som Brooke spilte med rollefiguren Joey (Matt LeBlanc) som skapte raseri hos tennisprofilen. I scena er Brooke en«ustabil stalker» som benytter anledningen til å slikke på fingrene til Joey for deretter å kaste hodet bakover i hysterisk latter.

Agassi var til stede under innspillingen, stormet av settet, satte seg i bilen sin og kjørte fra Los Angeles hjem til Las Vegas. Det tilsvarer nærmere 269 miles - eller i overkant av 43 mil.

- Da han kom hjem knuste han hvert eneste trofè han hadde vunnet. Inkludert de fra Wimbledon og US Open, sier Shields.

Tre år Shields forteller at Agassi mente Friends-scena fikk ham til å «se ut som en idiot». Episoden er fra 1995 og ifølge Shields det tok tre år å fikse de knuste trofeene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer