«Denne fyren er utrolig»

Alex Ferguson hadde en finger med i spillet da Cristiano Ronaldo kom tilbake til Manchester United. Særlig én historie viser det sterke båndet mellom duoen.

MØTTES JEVNLIG: Sir Alex Ferguson og Cristiano Ronaldo under et møte i 2015. Foto: Joel Ryan/Invision/AP/NTB
MØTTES JEVNLIG: Sir Alex Ferguson og Cristiano Ronaldo under et møte i 2015. Foto: Joel Ryan/Invision/AP/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Snaut 12 år og tre måneder etter at han spilte sin siste kamp for Manchester United, er superstjerna Cristiano Ronaldo (36) tilbake på Old Trafford.

Ronaldo gikk gjennom den medisinske testen i Lisboa mandag morgen i forbindelse med Portugals landslagssamling, og ble offisielt klar for de røde tirsdag, etter å ha skrevet under på en toårskontrakt.

Det er fortsatt uvisst om han ville få det ikoniske nummeret «7» - som har blitt merkevaren til portugiseren under initialene «CR7».

Det som imidlertid virker å være ganske sikkert, er at Ronaldos gamletrener Alex Ferguson hadde en finger med i spillet da 36-åringen returnerte til klubben. Engelsk presse skriver at det både var WhatsApp- og telefonutvekslinger mellom partene i forkant.

Da Ronaldo la ut et bilde på Instagram etter den offisielle bekreftelsen, skrev han blant annet:

«P.S. Sir Alex, denne er for deg.»

Og det er særlig én historie mellom duoen som Ronaldo aldri glemmer.

- Utrolig

Ronaldo spilte i Manchester United fra 2003 til 2009 og knyttet et sterkt bånd til Ferguson, et bånd som også varte etter at han forlot Manchester til fordel for Real Madrid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer