Denne gangen valgte Lennon å smile

Aaron Lennon ble Everton-spiller igjen.

FRA GRETTEN TIL BLID:  Bildet til venstre ble tatt da Aaron Lennon ble presentert som Everton-spiller i februar. I går ble han igjen klar for Liverpool-klubben, og denne gangen tok han fram smilet. Foto: Everton FC.
FRA GRETTEN TIL BLID: Bildet til venstre ble tatt da Aaron Lennon ble presentert som Everton-spiller i februar. I går ble han igjen klar for Liverpool-klubben, og denne gangen tok han fram smilet. Foto: Everton FC.Vis mer

(Dagbladet): Aaron Lennon ble en snakkis da han signerte for Everton på overgangsvinduets siste dag i vinter. Da ble Spurs-vingen lånt ut til Everton.

Ikke på grunn av det sportslige, men bildene som Everton selv la ut da han ble klar. For selv om Lennon satte sitt navn på papirene som gjorde han til Everton-spiller, virket ikke engelskmannen å være spesielt fornøyd med sin nye klubb. For på samtlige bilder var det ikke noe smil å se hos Lennon.

- Aaron Lennon sier at han er glad for å komme til Everton... Hvis dette er slik han ser ut når han er glad, så ønsker jeg ikke å se ham når han er sur, skrev sportsjournalist Ian Abrahams på Twitter den gangen.

- Jeg fikk mye tyn for bildene. Til og med min mor reagerte, sa Lennon for sju måneder siden.

Etter en sommer som Tottenham-spiller, ble han i går - igjen - klar for Everton. Denne gangen på permanent basis. Og i tradisjon tro, skulle Lennon bli avbildet på ulike steder inne på Evertons treningsfelt.

Og 28-åringen fikk med seg all oppmerksomheten bildene fikk sist, for denne gangen var det en strålende blid Lennon som ble avbildet med Everton-drakta.

På de samme stedene han ble avbildet for sju måneder sto Lennon oppført i samme positur. Bare nå, med et svært smil.

Lennon skal spille med nummer 12 for Liverpool-klubben.