-Denne gangen vinner vi

Cato Antonsen tror på revansje i V65-4.

Port Stanley er alltid med der pengene deles ut. Det var han også sist i V75 i Drammen da han som vinner ble sjenert og felt av hjulhekt på oppløpet. I kveld tror trener og kusk Cato Antonsen på revansje for stallhesten.

-Hesten holder veldig fin form. Vi møter et par gode, men han har en solid vinnersjanse. Han er pigg og glad i trening om dagen, og alt kjennes fint ut. Jeg tror på seier, forteller Cato Antonsen til Dagbladet.no.

-Faktisk tror jeg mest på Port Stanley, selv om jeg har en flott vinnersjanse også med Lannem Jerven i V65-2.

Lannem Jerven har fine forutsetninger og var suveren sist. Hesten står med fire strake seirer og har utviklet seg fint. Selv om han har tjent mye penger på kort tid og møter bedre hester etter hvert, har jeg god tro på seier også i dette løpet.

-Hva med dine øvrige oppsitt?

-Vill Elden i V65-1 er det en premie som gjelder for.

Cougar i V65-5 gikk et greit løp sist etter lang pause og trengte sikkert løpet. Med litt hell på veien tror jeg på maks en tredje-fjerde premie i V65-5.

Tollnes Kongen i V65-finalen er meldt opp litt denne gang. Men det er en veldig bra hest. Jeg frykter Linnelden og et par andre gode, men Tollnes Kongen er bra selv også. Han kjemper normalt blant de tre og skal strekes, anbefaler kusk Cato Antonsen som definitivt kan bli dagens nøkkelmann på Bjerke.

STOR SEIERESTRO. Cato Antonsen tror mest på Port Stanley av flere seierskandidater i V65-omgangen onsdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM
STOR SEIERESTRO. Cato Antonsen tror mest på Port Stanley av flere seierskandidater i V65-omgangen onsdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

To dype tips fra Antonsen

Invested Alot og Jeppe Rævbak skal ut i stallmannsløpet i V65-3. Cato Antonsen kusket begge i hestenes siste løp.

-Jeppe Rævbak satt i rygg leder på en sprint sist. Vi satt dønn fast, og åpningen kom aldri. Han var helpigg i mål. Jeg vet ikke hvordan hesten takler full distanse, men han hadde i alle fall masse krefter igjen på lager sist og formen er fin.

Jeg tror vi hadde vunnet med åpning, og han kan være en luring, råder Cato Antonsen.

-Invested Alot er en kjempebra hest når han fungerer. Sist lå vi i lederrygg og fikk åpning som bestilt på oppløpet. Jeg måtte ta opp litt før jeg dro ut og da feilet han som pigg. Det pleier han ikke gjøre, og jeg vet ikke grunnen til galoppen. Jeg tror faktisk vi hadde vunnet det løpet også uten den galoppen. Begge hestene holder fin form og er verdt en strek, sier Cato Antonsen.

Får Cato Antonsen rett i rådene denne gang, kan leserne på dagbladet.no se fram til en påskefeiring med champagne i hytteveggen.

FOLKEBANKER. Lannem Jerven går fra seier til seier og blir folkebanker sammen med Cato Antonsen.