Denne gedigne keepertabba kostet PSG poeng mot Real Madrid

- Han løper til og med i feil retning. Han gjør alt feil.

• Real Madrid - PSG 1-0 (1-0)

(Dagbladet): Det forrige møtet mellom de to gigantene ble en kjedelig affære, men før hvilen i returoppgjøret hadde vi fått servert mer underholdning enn hele den forrige kampen.

Sjansebonanza Det var bortelaget PSG som produserte de største sjansene.

Kampens første sjanse kom etter 20 minutter, og var i kategorien stor. PSG spilte seg rundt på kant og ballen ble slått ut igjen til Matuidi på straffemerket. Men pitbullen på midtbanen fikk ikke ordentlig treff og Keylor Navas fikk stoppet ballen som kom susende mot ham.

Minuttet seinere curlet Zlatan ballen like på utsiden av stengene til Real-keeperen, før samme mann banket et frispark som befølte stolperota på feil side før halvtimen var spilt.

Det lå et mål i lufta. Hjemmelaget i liljehvitt derimot, skapte null og niks.

Og da var det naturligvis Real Madrid som tok ledelsen.

Etter en kjempetabbe fra PSG-keeper Kevin Trapp.

Dummet seg ut Målet kom etter at Toni Kroos ladet kanonen fra avstand. Den tyske midtbanesluggerens kanonkule smalt i et PSG-bein og fikk en kjempehøy bue inn mot mål.

PSG-keeper Kevin Trapp løp ut for å plukke opp ballen, men så ikke at Real Madrid-talentet Nacho kom stormende. Han bommet totalt på ballbanen og var flere meter unna da ballen falt ned igjen fra himmelen,

Nacho fikk en enkel oppgave med en keeper på bærtur, og satte ballen inn i det tomme buret fra skrått hold.

- Han løper til og med i feil retning. Han gjør alt feil, skrek Viasats Vidar Davidsen.

- Det var en god, gammeldags og grusom tabbe, var Jan Åge Fjørtofs dom i studio.

Forsatte å bomme Men det var PSG som fortsatte å produsere sjanser. Det var rett og slett smått utrolig at det franske laget lå under til pause.

Etter 40 minutter slo Maxwell et perfekt innlegg som Zlatan og Cavani begge var millimetere fra å styre inn i mål, og Cavani bommet også alene med keeper på overtid.

Og selv om PSG produserte flere greie sjanser etter hvilen, greide Real Madrid å ro seieren i land. *

Det franske lagets siste sjanse kom på et frispark fra tjue meter like før slutt, men da Angel Di Maria banket den i krysstanga var det prikken over i-en som beviste at det var dagen da alt gikk, ja nettopp, stang ut for PSG.

Real Madrid ligger tre poeng foran PSG med to kamper igjen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram