Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Denne gjengen sliter i League One. I kveld slo de ut Hangeland & co.

Sheffield United scoret i 120. minutt i omkampen.

CUPBOMBE: Sheffield United-spiss Shaun Miller feirer matchvinnermålet helt på tampen av andre ekstraomgang borte mot Fulham, som holder til to divisjoner høyere enn dem i ligasystemet. Foto: Glyn Kirk, AFP / NTB Scanpix
CUPBOMBE: Sheffield United-spiss Shaun Miller feirer matchvinnermålet helt på tampen av andre ekstraomgang borte mot Fulham, som holder til to divisjoner høyere enn dem i ligasystemet. Foto: Glyn Kirk, AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fulham - Sheffield United 0-0, 0-1 etter ekstraomganger.

Sheffield United sliter til daglig i bunnen av League One-tabellen. Men i kveld opplevde de et lite cupeventyr på Craven Cottage.

I returkampen i FA-cupens fjerde runde, scoret innbytter Shaun Miller kampens eneste mål i det 120. spilleminutt.

Brede Hangeland var en av flere Fulham-spillere inne i mølja foran mål som ikke klarte å klarere et innlegg rett før slutten av andre ekstraomgang.

Ballen falt til Miller som ble matchvinner. Sheffield United-manager Nigel Clough satte Miller innpå i andre ekstraomgang.
- Det er utrolig. Jeg er så glad for at jeg scoret dette målet for den lille sønnen min som ble født for noen få uker siden. Vi ville mye heller hatt disse fire seierne i cupen som tolv poeng i ligaen, men nå må vi ta med oss denne mentaliteten inn til seriekampene, sier Miller ifølge BBC.
Sheffield United er dermed klare for åttedelsfinalen, og slipper Premier League-motstand der. De spiller hjemme mot vinneren av Preston (League One) og Nottingham Forest (Championship), som spiller omkamp i morgen.

John Arne Riise ble skadd da lagene spilte 1-1 i første møte for halvannen uke siden, og var ikke i troppen i dag.

Hele Norges coronakart