Denne grimasen kan gi Drogba karantene

Chelsea-spiss ertet PSG-fansen.

 • PSG - Chelsea 0-3: Drogba-show

  (Dagbladet.no): Etter to mål mot PSG er Didier Drogba den store helten hos Chelsea-fansen.

  Han er ikke like populær i Paris. Som tidligere Marseille-spiss tok ivorianeren seg bryet med å løpe bort til hjemmefansen etter det andre målet, et nydelig frispark.

  Mens PSG-tilhengerne pep iltert viste spissen fram grimasen sin, med tomlene i ørene.

  Nå frykter Chelsea-manager Jose Mourinho at Uefa vil straffe 300 mill-kjøpet hans for tirring av publikum.

  - Det var en fantastisk kamp, Didier var kampens beste spiller. Uefa bør gi ham en pris for å være fantastisk. Det er best å se på den lyse siden av denne saken, sier Mourinho til Evening Standard.

  Drogba innrømmer at han med vilje trakk opp tilskuerene.

  - Jeg ertet dem. Men de gikk løs på meg også, ikke sant? Det var viktig for meg å komme til Paris og score. Å gjøre ting med stil. Jeg tapte tre kamper mot PSG forrige sesong. Det var viktig å score og vinne for laget, sier spissen fra Elfenbenskysten.

  Mourninho gjorde et unntak fra regelen i går kveld, og lot Drogba bli igjen i Frankrike for å ta i mot en utmerkelse. Vanligvis krever den portugisiske treneren at alle reiser i samlet tropp.

  - Alle tror jeg er grusom og aldri åpen for kommunikasjon, men denne gangen ga jeg ham tillatelse til å bli i Paris, sier Mourinho.

MÅLFEIRING:</B> Foreløpig har ikke det europeiske fotballforbundet (Uefa) foretatt seg noe, men Chelsea frykter denne grimasen kan føre til suspensjon.