Denne grovisen gikk verden rundt i går

- Det er beinhard photoshopping, sier hockeyspilleren på bildet.

APRILSNARR: Dette bildet gikk sin seiersgang på sosiale medier i går, og reaksjonen til Tyler Seguin var kanskje det morsomte med det hele. Men det viste seg kjapt at det var en skøyer som hadde moret seg i Photoshop.
APRILSNARR: Dette bildet gikk sin seiersgang på sosiale medier i går, og reaksjonen til Tyler Seguin var kanskje det morsomte med det hele. Men det viste seg kjapt at det var en skøyer som hadde moret seg i Photoshop.Vis mer

(Dagbladet): Oppmerksomhet fra fansen, ikke minst de kvinnelige, er en del av pakka om du er superstjerne i NHL.

Men Boston Bruins-profil Tyler Seguin fikk seg nok en overraskelse da han oppdaget hva slags bilde som sirkulerte verden rundt på sosiale medier i går:

På bildet sklir han forbi to kvinnelige tilskuere, som vinker og smiler tilbake, samtidig som de viser fram en hjemmesnekret plakat med et mildt sagt snuskete budskap.

Slikt er ikke hverdagskost i et land der synet av en brystvorte under et familiearrangement kan få store deler av nasjonen til å rase i moralsk forargelse. 

Men bildet var for godt - eventuelt for drøyt - til å være sant.

I virkeligheten sto det «I wish I only got two minutes for hooking» på plakaten til de to jentene. «Hooking» er på hockeyspråket det samme som hekting, som gir to minutter i utvisningsboksen.

ORIGINALEN: Slik var den opprinnelige plakatteksten, som fikk Tyler Seguin til å glise bredt. Foto:  Bruce Bennett/Getty Images/AFP
ORIGINALEN: Slik var den opprinnelige plakatteksten, som fikk Tyler Seguin til å glise bredt. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP Vis mer

Men i dette tilfellet hinter jentene til andre betydninger av ordet - hooking kan blant annet bety skulking, stjeling og prostitusjon.

Det er vel uansett ikke utenkelig at de to Bruins-supporterne fikk seg en solid overraskelse da de så hvordan det manipulerte bildet gikk sin seiersgang i sosiale medier.

Tyler Seguin, som med tre målpoeng var sterkt involvert i 6-3-seieren mot New York Islanders, ble naturligvis også gjort oppmerksom på bildet.

Da en person omtalte ham som en «heldig jævel» på Twitter, og ga uttrykk for at han gjerne skulle vært i hockeyspillerens sko, svarte Seguin følgende:

- Det er beinhard photoshopping. Den originale plakaten de hadde laget var morsom nok i seg selv.