Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Denne gullfeiringen kan by på bot for Strømsgodset

NFF venter på redegjørelse etter banestorming.

VILLE TILSTANDER: Supporterne sparte ikke på noe da de stormet Marienlyst for å feire Godsets første seriegull siden 1970. Dette faller ikke i god smak hos NFF. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
VILLE TILSTANDER: Supporterne sparte ikke på noe da de stormet Marienlyst for å feire Godsets første seriegull siden 1970. Dette faller ikke i god smak hos NFF. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Norges Fotballforbund (NFF) ønsker at Strømsgodset skal svare for seg etter at flere hundre supportere stormet banen da laget sikret eliteseriegull søndag.

7500 mennesker var på tribunen da Strømsgodset slo Haugesund 4-0 søndag. Et stort antall av disse løp ut på banen etter kampslutt for å feire seriegull med sine helter i blått.

- Hendelsen ble diskutert og vi har akkurat sendt et brev til Strømsgodset, hvor de får anledning til å redegjøre for sitt syn i saken. Dersom nemnda innstiller på bot eller annens traff, vil vi igjen sende saken over til klubben, sa juridisk konsulent i forbundet, Henrik Salveson, til ABC Nyheter.

Drammenserne er ikke alene. Også Stabæk har fått NFFs oppmerksomhet. I samme stil stormet Stabæk-supporterne banen da bæringene sikret opprykk fra 1. divisjon.

- Så langt har vi ikke hørt noe fra dem, sier Salveson.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media