CATCH ME IF YOU CAN: En Sunderland-supporter stormet banen da Sunderland møtte Chelsea i kveld. Chelsea-manager José Mourinho smilte og lo da han så mannen. Men så scoret Fabio Borini (t.v), og seinere var det Sunderland som scoret vinnermålet. Foto: AP Photo/Scott Heppell/NTB Scanpix
CATCH ME IF YOU CAN: En Sunderland-supporter stormet banen da Sunderland møtte Chelsea i kveld. Chelsea-manager José Mourinho smilte og lo da han så mannen. Men så scoret Fabio Borini (t.v), og seinere var det Sunderland som scoret vinnermålet. Foto: AP Photo/Scott Heppell/NTB ScanpixVis mer

Denne halvnakne mannen fikk fram smilet til Mourinho

Men så dukket en tidligere Chelsea-spiller opp og ødela stemninga.

Sunderland-Chelsea 1-1 (0-0)  Sunderland videre etter 2-1 i ekstraomgangene.

(Dagbladet): Slitne spillere er nok det siste en manager ønsker før det tette juleprogrammet i Premier League. Det var nok derfor en ekstra skuffet Chelsea-manager José Mourinho som fikk se spillerne sine slippe inn et sent mål mot Sunderland i ligacupens kvartfinale.

Men vondt skulle bli til verre for Chelsea-leiren.

I ekstraomgangene bølget kampen lenge fram og tilbake. Sunderland var nærmest da innbytter Sung Yueng Ki satte Mark Schwarzer i Chelsea-målet på en skikkelig prøve med en heading fra god posisjon, men keeperen vartet opp med en strålende redning. Men like etterpå fikk han revansj.

Fabio Borini fant Ki i boksen, og innbytteren dro seg fint inn i boksen. Han banket til fra rundt ti meter, og ballen føk ned i hjørnet, til øredøvende jubel fra hjemmefansen.

Dermed tok Sunderland seg til klubbens første cupsemifinale på 15 år.

Hawk-eye brukt Det nye målteknologi-systemet Hawk-eye er blitt ønsket velkommen av mange, og for første gang i en ligacupkamp ble det brukt i kveld. Lee Cattermole var sannsynligvis sist på ballen i duell med Frank Lampard, og ballen snek seg noen centimeter over mållinja. Med det nye systemet var det en enkel jobb for dommeren å dømme scoring til Chelsea.

I RAMPELYSET: Sunderland-supporteren kom seg forbi den ene vakta og tok en sklitakling. Foto: AP Photo/Scott Heppell/NTB Scanpix
I RAMPELYSET: Sunderland-supporteren kom seg forbi den ene vakta og tok en sklitakling. Foto: AP Photo/Scott Heppell/NTB Scanpix Vis mer

Episoden skjedde like etter pause på Stadium of Light, og så lenge ut til å bli kampens eneste scoring. Chelsea var lenge det førende laget i kampen, og det ville ikke vært ufortjent at de blå tok seg videre til semifinalen etter full tid.

Stormet banen I den andre omgangen var det også en tilskuer som stormet banen i bar overkropp, til stor jubel fra publikum. Chelsea-manager José Mourinho måtte også trekke på smilebåndet da han fikk se mannen.

Det smilet forsvant garantert to minutter før slutt. Liverpool-angriper Fabio Borini er lånt ut til Sunderland, og spissen banket inn utlikningen selv med to Chelsea-spillere på streken. Borini spilte i nettopp Chelsea i 2009-2011.

I morgen møtes Tottenham-West Ham og Stoke-Manchester United i de øvrige kvartfinalene.

MATCHVINNER: Sunderlands Ki Sung Yueng hamrer inn vinnermålet. Foto: AP Photo/Scott Heppell/NTB Scanpix
MATCHVINNER: Sunderlands Ki Sung Yueng hamrer inn vinnermålet. Foto: AP Photo/Scott Heppell/NTB Scanpix Vis mer
BLE DØMT SCORING: Lee Cattermole sender ballen i eget nett. Foto: REUTERS/Nigel Roddis/NTB Scanpix
BLE DØMT SCORING: Lee Cattermole sender ballen i eget nett. Foto: REUTERS/Nigel Roddis/NTB Scanpix Vis mer